BRUTALNA PRETNJA IZ CRNE GORE: Vratićemo ih tamo odakle su došli

Obavezno pročitajte

Crna Gora pod represijom

Bezbednosne institucije sprmne su da odgovore na bilo kakav vid nasilja na dan izbora, poručio je premijer Duško Marković.
Crnu Goru napadaju ovih dana oni isti koji je nisu želeli 2006. i čiji su je preci, kako je kazao, poništili 1918.


Marković je takođe rekao na Cetinju da u svetu nije zabeleženo da se u političkim povorkama nalaze sveštena lica, te da su u CG zakon i pravni poredak jednaki za sve, prenosi RTCG.

- Advertisement -

„Moraće je poštovati ako je neće voljeti, SPC i njeni sveštenici će se vratiti u manastire i crkve, neće ih više biti u političkim povorkama, neće ih biti za mikrofonom gdje proklinju naše očeve, naše djedove i nas same, našu djecu… To se nigdje u 21. vijeku ne radi u svijetu, nažalost u Crnoj Gori se to radi“, poručio je on.

crn,

To će, kako je kazao, istrpeti do 30. avgusta.

„Ali vas uvjeravam da su institucije već danas spremne, da bezbjednosne institucije znaju šta oni rade i na šta su spremni. I da ćemo im 30. avgusta na to odgovoriti žestoko. Nakon prebrojanih glasova konstatovati ubjedljivu pobjedu Crne Gore, ne nas pojedinačno, a nakon toga u Crnoj Gori za njih nikad više neće biti isto. Moraće je poštovati ako je neće voljeti. Srpska pravoslavna crkva i njeni sveštenici će se vratiti u manastire i crkve. Neće ih biti više u političkim povorkama. Neće ih biti za mikrofonom gdje proklinju naše očeve, naše đedove, nas same i našu djecu. To se nigdje u svijetu ne radi u XXI vijeku. Nažalost to se u Crnoj Gori radi. I to ćemo istrpjeti do 30. avgusta. Nakon toga to se više neće tolerisati. Zakon i pravni poredak će jednako važiti kako za nas tako i za Amfilohija i za Backovića i za sve druge. A one koji proklinju Crnu Goru i žele da je sahrane otvorićemo granice jer nemaju ovdje utemeljenja i vratićemo ih njihovim kućama odakle su došli- Neka uređuju na takav način njihove domove, njihovu zemlju, a Crnu Goru će prepustiti nama koji je volimo i koji je poštujemo“, kazao je Marković.

SourceB 92

1 COMMENT

  1. E bolesniku jos jedes Srpski hleb i jesces ga ali proklecete Srpski hleb i udavices se Srpskim hlebom nesrecnice i bedo bezumna.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PJONGJANG: Svako mešanje u naše operacije sa izviđačkim satelitima je objava rata

PJONGJANG – Severna Koreja je danas saopštila da će svako mešanje u svoje operacije sa izviđačkim satelitima smatrati objavom rata...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: