COVID 19 ZAVERA: Neverovatna predviđanja pandemije! Dugo je najavljivana!

Obavezno pročitajte

COVID 19 i zavera stara 2500 godina

Još pre 2400 godina, u drevnoj Grčkoj, zalagali su se za kontrolu stanovništva. Platon u „Državi“ promoviše državnu kontrolu nad bračnim odnosima u svrhu najboljeg potomstva – eugenike – u kojem bi bila uklonjena kontrola dece stečene mimo propisa.

Aristotel – koji je smatrao da žene imaju manje zuba od muškaraca, pa iako se dva puta ženio, nije mu palo na pamet da proveri svoj stav i gleda ženu u usta – zagovarao je čedomorstvo i pobačaj. Tomas Maltus, uzor Čarlsu Darvinu, kaže u svom Eseju o principima stanovništva da je „kapacitet stanovništva toliko superiorniji od kapaciteta zemlje … da prevremena smrt mora u nekom obliku ili na neki drugi način posetiti ljudsku rasu“. Od Maltusa do Bila Gejtsa, 20. vek će biti ispunjen idejama mnogih eugeničara, Francisa Galtona, Margaret Sanger i drugih, a sve ove ideje naći će plodno tlo i u nacizmu.

- Advertisement -

Za Malthusa, bolest, rat, glad i siromaštvo bili su poželjni za kontrolu Populacija. Trenutno nema ratova, jer nema Obame, koji je dobio Nobelovu nagradu za mir nakon mesec dana predsednikovanja, a u svom mandatu napao je ne manje od 7 država. Sada se Trump odasvud vraća sa mirovnim sporazumima. Ono što ostaje – bolest, glad i siromaštvo.

Mi već imamo bolest, a karantinskim merama i lišavanjem prava na rad lako ćemo doći i do gladi i siromaštva. I tako, prođe nešto više od 200 godina, i mi nekako slušamo Malthusa, a zapravo slušamo Bila Gejtsa. I za jednu i za drugu, bolest je glavno sredstvo za povećanje smrtnosti, s jednom razlikom – Malthus nije znao za vakcinu.

Covid i 21 vek

2005. američki predsednik Džordž Buš pozvao nas je da se pripremimo za buduću pandemiju. Covid ili slučajnost?

Da li je mislio na „svinjski“ grip koji je proglasila pandemija SZO u junu 2009. godine? Imunolog dr Srećko Sladoljev, koji se toliko borio za opstanak Imunološkog zavoda da je zbog toga bio proganjan, dva puta se namerno zarazio svinjskim gripom samo da bi dokazao da je reč o lažnoj pandemiji. „Istraga, koju je pokrenulo Savet Evrope, pokazala je kasnije da je pandemija izmišljena i da su službenici Svetske zdravstvene organizacije podmićeni.

Četiri godine pre nego što je Buš objavio pandemiju, blizanci će biti svrgnuti tokom njegove vladavine. Od 1949. godine, čak 19 godina pre početka gradnje, 1968. godine za rušenje, 2001. godine, u značajnoj 33. godini postojanja Iluminata (isti obrazac nalazite u izveštajima medija o koronavirusu), Holivud objaviće rušenje Blizanaca kroz 52 godine predviđanja, kroz više od 60 igranih i crtanih filmova, korica knjiga i časopisa, filmskih plakata. Covid, ili opet sticaj okolnosti?

U 2010. godini, Rokfeler fondacija će u svom dokumentu, dostupnom na Internetu, u pdf formatu, pod naslovom „Scenariji za budućnost tehnologije i međunarodnog razvoja“, detaljno opisati sve što nam se trenutno događa. U dokumentu se navodi da će vlade sprovoditi stroge mere kao što su nošenje maske i merenje telesne temperature prilikom ulaska u određene prostorije, skeniranje ljudi kako bi se procenila sumnja u neku osobu … Nakon pandemijskog zastrašivanja, vlada će dalje ojačati svoju moć i nastaviti sa istim strogim merama. , a zemlja koja će se najbolje nositi sa svim biće Kina. Opet Covid, zar ne?

covid,
Covid na planeti zemlji

Čini se da je autor 2011. koristio scenario Fondacije Rokfeler, snimajući film Zaraza. Film aludira na virus koji nije nastao nigde drugde osim na tržištu, a nastao je samo iz slepih miševa. U filmu se pojavljuje bloger koji podstiče ljude da se ne vakcinišu već da koriste alternativni lek dobijen iz forzicije. On je, naravno, obična prevara u filmu, optužen je i uhapšen. I kao najbolji način za odbranu od virusa, preporučuje se društvena udaljenost, ostajanje kod kuće, rukovanje, često pranje ruku, a krajnji spas leži u vakcini. Svi koji su vakcinisani imaće znak da su primili vakcinu.

2012. godine održava se uznemirujuća ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Londonu. Snimke iz vazduha pokazuju kraticu NHS (Nacionalna zdravstvena služba) u centru stadiona. Sve ukazuje na Covid i ono što se dešava danas.

U jednoj od scena, ispunjenih brojnim bolničkim krevetima i decom na njima, na jednoj od njih devojka, skrivena ispod čaršafa, sa lampom u ruci, čita Petar Pan. Po sceni trče monstruozni likovi obučeni u crne, zelene oči aludirajući na virus. Kočije stižu i u njih se uprežu crni, zastrašujući, apokaliptični konji. Ispred njih je niko drugi do Azijatkinja, devojčica u beloj medicinskoj uniformi. Baš, azijatkinja gde je Covid i počeo.

Dok konji dolaze, na bolničkom krevetu, bolesna lutkarska karikatura, ali ne tadašnjeg aktuelnog premijera Dejvida Kamerona (2010-2016), već onoga koji postaje premijer 7 godina kasnije, Borisa Džonsona, koji se razboli. Krevet sa devojčicom, na sceni koja je sada sasvim sićušna, počinje da se podiže i levitira ispred ogromnog anđela smrti, masivnog demona, čudovišno lice, sa crnom kapuljačom, obučeno u crno.

Kada je korisnik pod imenom Ravna zemlja na Fejsbuku objavio video u kojem upoređuje scene medicinskog osoblja koje pleše sa ceremonije otvaranja Olimpijskih igara sa medicinskim osobljem koje pleše u praznim bolnicama širom sveta tokom karantinske krune, Faktograf.hr se odmah pridružio saopštenjem: „Ne, ceremonija otvaranja Olimpijskih igara Igre u Londonu nisu objavile koronavirus “.

„Cilj je bio da se britanska istorija svetu predstavi na kreativan način za samo nekoliko sati“, kaže Faktograf.hr. „Istorijske ličnosti šetale su stadionom, anđeli su plutali, a ‘pacijenti’ i medicinske sestre imale su poentu u čast zdravstvenog sistema Ujedinjenog Kraljevstva“, citira Faktograf.hr izveštaj Jutarnjeg lista. „2012. godine bilo je nemoguće znati da će se bolest Covid pojaviti godinama kasnije“, dole piše Faktograf.hr. Ako to nije bilo moguće znati 2012. godine, zašto je ta lutka upravo lik Borisa Džonsona i kako su znali da će Boris Džonson biti bolestan?

godine, Barak Obama upozorava na predstojeću pandemiju. Opet Covid ili?

godine na linku britanske vlade pojavio se dokument, zapravo spisak zaraznih bolesti, i na kojoj je spisak, dostupan u pdf formatu, među „jednostavnim infekcijama“ (pojedinačne infekcije) naveden COVID-19 (Sars-CoV-2). S obzirom na to da se u dokumentu naglašava „važnost kontrole zaraznih bolesti u zatvorima i drugim ustanovama za pritvorenike“, valjalo bi znati da li su zatvorenici 2015. godine nosili maske, bili u samoizolaciji i od kada je Covid-19 „novi virus“ kao šta su nam rekli nedavno?

Dr Entoni Fauči, direktor američkog Nacionalnog instituta za alergiju i zarazne bolesti, predviđa pandemiju Covida.

Za 2017. i 2018. godinu, portal 2012-Transformation of Consciousness i IT kanali „Ključevi univerzuma“ i „Matrik TV“ prikazaće originalnu tabelu sa veb stranice Svetske banke – VITS Vorld Integrated Trade Solution iz koje je tabela vidljiva da su, pored mnogih zemalja sveta, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija kupile proizvod pod nazivom Covid-19 Dijagnostički testni instrumenti i aparati.

Nakon što su informacije ubrzano kružile Internetom, a očigledno nakon što su shvatile da su otkrivene, na istoj veb stranici proizvod pod nazivom Covid 19 dijagnostički testni instrumenti i aparati zamenjen je opštim nazivom „Medical Diagnostic Test Instrumenti i aparati “, isti kod: 902780, a naslov stranice glasi„ Svetska carinska organizacija je sada klasifikovala kao kritično za praćenje Covid-19 “(sada je Svetska carinska organizacija klasifikovala kao nepouzdanu za otkrivanje Covid-19).

Umesecu maju, na Evroviziji, na sceni ispunjena simbolikom, u obliku stepeništa, stoji grupa svešteničkih glava pokrivenih kapuljačama. Na vrhu, ogrnuta crnim ogrtačem, Madona. Na njenoj glavi je kruna koja povezuje i njen latinski sinonim (corona, lat. Crovn) i kraljicu Semiramidu, uvek prikazanu sa vencem od šiljaka na glavi, poput žene sa bakljom u ruci, Kip slobode. Na crnom ogrtaču i crnom povezu preko jednog oka ispisan je znak „k“. Nekoliko sveštenika odbacuje haljine, a žene u belom pojavljuju se sa gas-maskama u potpunosti pokrivajući lice.

U jednom trenutku Madona oduva i žene u belom i muškarce u crnom, takođe sa maskama na licu, i one padaju kao da su pokošene nekom bolešću. Vatra gori u pozadini. Dok mrtvi leže na sceni, konfeti padaju u znak proslave, a na obe strane pozornice vidi se po jedan Kip slobode sa podignutom i slomljenom rukom u padu, a u pozadini zgrade u plamenu povezuje destruktivni čin nadolazeće antife.

Kasnije u oktobru, dok svet nema pojma da će se uskoro suočiti sa „pandemijom“, Bil Gejts sponzoriše „Ivent 201“ – simulaciju koja predviđa da će koronavirus odneti 65 miliona života, a u novembru Pirbright Institute, koji finansira Bil Gejts, za dobijanje evropskog patenta EP 3 172 319 B1 za vakcinu protiv koronavirusa. Proći će samo tri meseca od „događaja 201“ do trenutka kada SZO proglasi pandemiju koronavirusa.

  1. godine, u januaru, američka banka Federalnih rezervi, među 5 kovanica, objavljuje jedan sa otiskom majke i bebe samoanskog šišmiša.

Na ceremoniji dodele Gremi nagrada, održanoj 27. januara, Bili Eliš u svom videu, kao da se transformiše u demona, crnookih, obučena u crno, sa velikim crnim krilima koja izgledaju kao da podsećaju na krila slepog miša i koji nosi crnu masku. Na istoj ceremoniji mogla se videti monstruozna scena kada je Stiv Tajler, pretvarajući se da je jedan od belih komšija, nogom nagazio vratu drugog i u tom položaju gotovo četiri minuta nije želeo da rastereti osobu ispod sebe, asocirajući na buduću opasnost Džordža Flojda. možete videti vatru koja aludira na zapaljene američke gradove.

Samo dan pre ceremonije, 26. januara, umire sportista Kobe Briant. A pre četiri godine, u oktobru 2016. godine, pojavio se prediktivni crtani film u kojem je viđen srušeni helikopter, ispod koga je ležala svetski poznata osoba, dok je lik iz crtanog filma izgovarao reči: „O, sranje, to je Kobe Brajant“ („oh, sranje, pa ovo je Kobe Brajant).

Ako iz ove recenzije izuzmemo sve događaje, smatrajući ih potpuno „slučajnim“, osim onih koji se dotiču scenarija Rokfeler fondacije, filma Zaraza, događaj 201 i kupovine testera Covid-19 u 2017. godini, da li je dr Srećko Sladoljev u pravu kada, po drugi put, upozoravajući na lažnu pandemiju, kaže da je „Kovid pandemija unapred planirao da stvori globalni haos kako bi „omekšao “ljude kako bi prihvatio obaveznu vakcinaciju“?

Ako ključna osoba u sedištu dr. Alemka Markotić kaže da „bez vakcine nećemo moći da se rešimo virusa“, ako je lek Remdesivir ušao u Hrvatsku, za šta njen proizvođač Gilead France kaže da „nema podataka koji bi dokazali bilo kakav potencijal kliničku efikasnost Remdesivira protiv Covid-19 kod ljudi “, postavlja se pitanje – čiji dnevni red sprovodi takozvani krizni štab?

Covid-19, smrtonosni virus? Da li se sećate dela prvog dokumenta iz veb stranice britanske vlade iz 2015. godine u kojem je Covid-19 naveden kao jedna od „jednostavnih infekcija“? Dakle, ako smo se tada razboleli od tog virusa, u obliku gripa ili prehlade, do sada smo postali imuni, zar ne?

Da su svetski moćnici tako duboko i široko umreženi, od vrha piramide naniže, preko vlada svih zemalja sveta do vratara u zgradama tih vlada, da li bi dozvolili da smrtonosni virus ubije one koji rade za njih? Ako je virus nastao negde između vojne laboratorije Fort Derek u S. Karolini i laboratorija u Vuhanu, on je stvaran, ali ne i smrtonosan. Ako nije smrtonosna, onda je „pandemija“ pokriće.

Ako je pandemija paravan, šta je njen cilj? Vakcina za spas čovečanstva? Ne, jer već postoji efikasna terapija za lečenje virusa. Da zaradite milijarde dolara na vakcini? Da, ali ne prvenstveno, jer imaju novac. Da vladaju „udaljenim“ čitavim čovečanstvom, da ubiju sedam milijardi ljudi? Da, ali ne prvenstveno, jer iza smanjenja populacije i / ili kontrole leži mnogo važniji cilj, naša DNK. Zašto DNK i zašto im se tako žuri da je brzo primene, o tome u sledećem tekstu.

I sada krenimo, ne od početka, jer bi nas to vratilo hiljadama godina unazad, već od trenutka kada se jačim razvojem nauke agenda počela intenzivno razvijati.

Samo godinu dana nakon objavljivanja knjige Čarlsa Darvina O poreklu vrsta, Tomas Henri Haksli – poznat kao „Darvinov buldog“, deda Aldousa Hakslija, autor knjige Hrabri novi svet, romana o društvu kojim vladaju eugenika i eugeničar Džulijan Haksli – napisaće svojoj supruzi da će „ do sledećeg petka svi će se uveriti da su majmuni “. Oksfordski biskup Samuel Vilberfs „tvrdio je da su ljudski kvaliteti, slobodna volja i razum„ nepomirljivi sa idejom o sirovom poreklu onoga koji je stvoren na sliku Božju. Nešto kasnije, Benjamin Disraeli, ministar finansija, postaviće pitanje

„Da li je čovek majmun ili anđeo?“. Svi će negativno reagovati na njegov govor, i naučnici i teolozi, a Hakslijeve reči će se ostvariti i „majmuni“ će izvojevati pobedu nad „anđelima“. Tada su bile potrebne decenije da bi ideja poput teorije evolucije izgradila uporište u naučnoj zajednici.

Od tada do danas, umesto Prirode, nauka će stvarati evoluciju. Šta bi prirodi trebalo 800 godina, nauka će stvoriti za samo jednu deceniju.

Teoriju evolucije podržaće i National Geographic, pa će ovaj prestižni časopis na svojim naslovnim stranicama izraziti želje nekih o evolucionom putu kojim bi čovečanstvo trebalo da krene. Naslovna stranica iz avgusta 2016. godine pod nazivom „Revolucija DNK“ prikazuje DNK sačinjenu od različitih bioloških vrsta, promenu molekula DNK ili novu biotehnologiju. Druga naslovnica iz januara 2017. godine, pod nazivom „Rodna revolucija“, govori o legalizaciji istopolnih brakova i novoj biotehnologiji („genetski pogoni“) prema kojoj će istopolni partneri imati mogućnost da „rađaju decu“.

Treća naslovnica iz aprila 2017. godine, pod nazivom „Sledeći čovek“, prikazuje sliku evolucionog razvoja čoveka, od majmuna, kao prvog u pozadini, preko dlakavih hominoida, „karike koja nedostaje“, do modernog čoveka i zatim, istaknuti u prvi plan, bioroboti, transhumanistička kombinacija biološkog čoveka i informaciona tehnologija.

Svako ko pogleda video „Čovek 2 0 – Poziv svetu da se probudi“ videće koliko veza postoji između treće korice National Geographic-a i prelaska sa „Man 1.0“ na „Man 2.0“ o čijem prelazu govori američka doktorka dr. Keri Madej , specijalista interne medicine. Vakcina Covid-19 uvodi novu tehnologiju koja će nas promeniti za vrlo kratko vreme. Jedan od glavnih kandidata za vakcinu Covid-19 je kompanija sa simboličnim imenima – ModeRNA (RNA = RNA), koja još uvek nije proizvela ni jednu vakcinu, a osnovao ju je Derek Rossi, naslednik na polju modifikovane RNK i mogućnosti reprogramiranja matičnih ćelija u telu. Savremeni napreduje brzo i u neverovatno kratkom periodu od nekoliko meseci prešao je sa eksperimentom iz 1. u 2. i 3. fazu, koja obično traje 5-6 godina.

U grupi sa visokim dozama vakcina, 100% testiranih imalo je neželjene neželjene efekte, a u grupi sa niskim dozama, 80%. Kako su to uradili? Moderna predlaže upotrebu MIKROINTRIGHT PLATFORME koju možete sami da primenite. Ideja je da dobijete zavoj koji stavite na ruku, a kada skinete nalepnicu, vakcinisani ste. Ovaj zavoj sadrži mikroiglice dizajnirane grizanjem očnjaka viperidne zmije ili zmije poskokice, a sadrže hidrogel, a unutar hidrogela enzim vrlo prepoznatljivih naziva LUCIFERASE i vakcinu, koja je u suštini modifikovana RNK ili DNK, u zavisnosti od proizvođača. Ideja je da mikroigle probode ćelijsku membranu, a ovaj sintetički deo RNK koji služi za kodiranje dela virusa uđe u ćelijsko jezgro. I ćelijsko jezgro nosi ćelijsku genetsku instrukciju koja određuje razvoj organizma.

Problem je, kaže dr. Madej, taj što se koristi proces nazvan TRANSFEKCIJA, a transfekcija je način na koji stvaramo genetski modifikovane organizme. Proizvođači vakcina dali su izjavu da to neće promeniti našu DNK i naš genom. Ali postavlja se pitanje, ako se ovaj proces odnosi na genetski modifikovane organizme, a mi znamo šta je, na primer, genetski modifikovano povrće, zašto se isto ne bi moglo dogoditi i ljudima?

Ako pogledate presudu Vrhovnog suda SAD-a o sintetički modifikovanoj DNK ili genima, koji ili oni mogu biti patentirani, a patenti imaju vlasnike, da li to znači Modern ili Bil end Melinda Gejts Fondejšn ili američko Ministarstvo odbrane, svi oni koji su uključeni u patente, da budu vlasnici našeg genoma – pita dr Madej. Enzim Luciferaza je patentiran.

Naziv potiče od bioluminiscentnog svojstva, što znači da može da proizvodi svetlost ili da ima izvor svetlosti, nalazi se ispod kože i vakcinisana osoba to ne može videti, ali vidi onoga ko kontroliše da li je određena osoba vakcinisana ili ne. Pomenuti HIDROGEL je zapravo nanotehnologija, koja ima sposobnost da prikuplja sve podatke iz našeg tela, uključujući emocije i naše aktivnosti, i povezuje sve te podatke sa pametnim telefonom. Na video snimku je dr. Madej odgovorio na proveru činjenica, tvrdeći da informacije predstavljene na video snimku NISU naučno utemeljene niti činjenične.

Ako su prikupljeni podaci povezani sa pametnim telefonom, izjava Vilije Beroša data Večernjem listu 27. jula ove godine postaje razumljivija. što nas priprema za „scenario u kome bi prijava mogla postati obavezna za sve“. Za koga Beroš kaže da je „Hrvatska potpisala… ugovor gde smo rezervirali oko milion i po doza… nove vakcine“ i dodaje da „novac nije problem kada se pojavi nova vakcina koja je relevantna“.

Covid i vakcine

Prvu registrovanu rusku vakcinu za Covid, Sputnik V, koja koristi adenovirusne vektore kao platformu, napravila je Dijana Majer, epidemiolog iz HZJZ, koja je rekla da je „sasvim sigurna“ da „Hrvatska neće koristiti rusku vakcinu“, jer „nema naučnih dokaza ta vakcina “, i„ sigurna “je da svoju ćerku ne bi vakcinisala tom vakcinom. A kojom vakcinom bi epidemiolog Maier vakcinisao svoju ćerku, onu trenutno nepostojeću iz sporazuma koju je potpisao Beroš ili onu trenutno nepostojeću iz sporazuma potpisanog EU?

Ako je „EU potpisala ugovor o isporuci 400 miliona doza vakcine Covid-19 sa sintetičkim DNK manipulatorom“, ako Hrvatska nikada ne učini ništa suprotno odlukama EU, da li je ovaj Beros rezervisan milion i po doza, trenutno nepostojećih, buduća, nova vakcine, zapravo deo tih 400 miliona doza sintetički modifikovanih DNK vakcina ?!

I hoće li nas, kao što je bio slučaj sa Remdesivirom, na jednoj od sledećih konferencija za štampu, dr Alemka Markotić obavestiti o tome kako su prve doze vakcine ušle u Hrvatsku? Da li će nas tim povodom dr Alemka Markotić tačno obavestiti o kakvoj se vakcini radi?

Isti, skupi i neprovereni lek za Covid, Remdesivir, svuda u eksperimentalnoj fazi od Konga preko Italije do EU i, naravno, Hrvatske, osvojio je kombinaciju efikasnog i jeftinog, prisutnog na tržištu 70 godina, hidroksihlorokin i hrvatski antibiotik, azitromicin prisutan na tržištu 40 godina. O tome šta je Remdesivir zapravo, koje naučne studije o njemu postoje, kako je naučna zajednica utrla put Remdesiviru uključivanjem u istraživački program „Diskavaeri“ i izostavljanjem hidroksihlorohina i azitromicina kao uspešnih u terapiji koju je koristio francuski lekar dr Didier Raoul – portal logicno.com opširno je izveštavao u brojnim člancima.

Američki „Frontlajn doktors“ takođe su jasno stavili do znanja da se Covid-19 lečio hidroksihlorokinom u kombinaciji sa azitromicinom i da ljudi ne bi trebalo da nose maske, nakon čega je Udruženje brzo cenzurisano i uklonjeno sa svih platformi na mreži. Takođe, dalje pomenuto u tekstu, Dr. Mikovic potvrđuje ovu informaciju u intervjuu, rekavši da je u anketi od 2.300 lekara iz 30 različitih zemalja hidroksihlorokin rangiran kao najefikasniji lek za lečenje Covid 19. Američko lekarsko udruženje AMA odgovorilo je na ovo izjavom da će lekari koji koriste hidroksihlorokin u lečenju izgubiti licence.

Dr. Džudi Mikovic, autorka Kuge od korupcije, sa doktoratom u lečenju HIV-a, objavila je snažan članak u „Sajensu“ na vrhuncu svoje karijere, koji je potresao naučnu zajednicu u to vreme, otkrivajući da je uobičajena upotreba ljudi a fetalno tkivo životinja oslobađa razarajuće hronične bolesti. Otkrivanje istine uništava njen život, karijeru i ime. Uhapšena je i zatvorena bez dokaza, optužbi i mogućnosti da koristi advokata i 97 svedoka čije bi izjave mogle da dovedu do toga da dr Entoni Fauči i Jan Lipkin izgube vrlo visoke položaje u zdravstvu.

Na pitanje novinara zašto se javno izlaže opasnosti, dr. Mikovic odgovara, ako ih sada ne zaustavimo, možemo zaboraviti i svoju slobodu i humanost. Takođe je zločin, nastavlja dr Mikovic, dozvoliti nekome poput Bila Gejtsa, sa milijardama dolara, za koga niko nikada nije glasao, koji nema medicinsko poreklo i stručnost, da nam kaže da će se normalnost vratiti među nas kada čovečanstvo bude masovno vakcinisani. Ljudi poput Bila Gejtsa, kaže dr Mikovic, zaradiće milione dolara i ubiće milione ljudi zbog Covid pandemije (17).

Vakcina za Covid je imunoterapija, kao što je interferon alfa imunoterapija (18), a dr. Sladoljev kaže da je „lek za koronavirus interferon, koji je Imunološki institut prestao da proizvodi 2004. Naravno, Faktograf će ponovo reagovati na ovu izjavu, navodeći da „trenutno nema dokaza za tvrdnje Srećka Sladoljeva“. Dalje, dr Mikovic kaže da „sada ne postoji efikasna vakcina ni za jedan RNA virus“, a dr Sladoljev na svom FB profilu od 10. avgusta 2020. kaže da „Pakao planira da konstruiše smrtonosne virusi ne treba da se plaše. Ali moramo se plašiti novih vakcina. Naročito invazivne RNK vakcine “.

Konačno, „Izrael će uskoro proizvesti ORALNU vakcinu protiv Covid 19 virusa. Želi SIGURNU vakcinu za sebe, kakvu nam samo treba za Covid “, kaže dr Sladoljev. Dakle, nema igle, nema mikroiglice, nema luciferaze, nema nanotehnologije …

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu