22.9 C
Belgrade
petak, 1 jula, 2022

ČOVEČANSTVO KRENULO U KONTRANAPAD: Ljudi napali farmako mafiju, bankare i kriminalne elite (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Pandemija korona virusa je rat bankara, farmako mafije i kriminalnih elita protiv čitavog čovečanstva u čemu im pomaže Svetska zdravstvena organizacija i brojni lekari širom sveta, kaže profesor Mila Alečković. Međutim, uprkos globalnoj histeriji grupe doktora širom sveta dižu svoj glas protiv ove prevare, a građani protestima, često i nasilnim, ruše besmilene mere usmerene na ukidanje ljudskih sloboda.

farmako,

Mila Alečković smatra da je čovečanstvo krenulo u kontranapad i da po evropskim gradovima već lete molotovljevi kokteli, a sledeća faza će biti oružana pobuna protiv kriminalnih elita, farmakomafije i globalista.

- Advertisement -

Ona je vlast u Srbiji i Krizni štab optužila da učestvuju u zločinu protiv sopstvenog naroda i dodala da je podnela krivične prijave protiv svih članova Kriznog štaba. Alečković je izrazila strah da nasilje koje je otpočelo u Evropi neće zaobići ni Srbiju u skorijoj budućnosti.

Alečković je otkrila da u Nemačkoj već radi komisija sastavljena od medicinskih stručnjaka i advokata koja je pripremila tužbu zbog pandemija kovida-19 protiv svih onih doktora, farmakomafije i političara koji su širili strah, paniku, uvodili mere ograničenja ljudskih sloboda, davali lažne informacije o smrtnosti i broju obolelih i tiime počini ogroman broj krivičnih dela.

Kako će se situacija oko pandemija razvijati dalje, prema njenim rečima, dosta zavisi od ishoda američkih izbora i ona veruje da bi pobeda Trampa bila udarac za kreatore lažne pandemije. Više o tome saznajte u emisiji:

- Advertisement -
SourceHelmkast
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti