ČOVEČANSTVO KRENULO U KONTRANAPAD: Ljudi napali farmako mafiju, bankare i kriminalne elite (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Pandemija korona virusa je rat bankara, farmako mafije i kriminalnih elita protiv čitavog čovečanstva u čemu im pomaže Svetska zdravstvena organizacija i brojni lekari širom sveta, kaže profesor Mila Alečković. Međutim, uprkos globalnoj histeriji grupe doktora širom sveta dižu svoj glas protiv ove prevare, a građani protestima, često i nasilnim, ruše besmilene mere usmerene na ukidanje ljudskih sloboda.

farmako,

Mila Alečković smatra da je čovečanstvo krenulo u kontranapad i da po evropskim gradovima već lete molotovljevi kokteli, a sledeća faza će biti oružana pobuna protiv kriminalnih elita, farmakomafije i globalista.

Ona je vlast u Srbiji i Krizni štab optužila da učestvuju u zločinu protiv sopstvenog naroda i dodala da je podnela krivične prijave protiv svih članova Kriznog štaba. Alečković je izrazila strah da nasilje koje je otpočelo u Evropi neće zaobići ni Srbiju u skorijoj budućnosti.

Alečković je otkrila da u Nemačkoj već radi komisija sastavljena od medicinskih stručnjaka i advokata koja je pripremila tužbu zbog pandemija kovida-19 protiv svih onih doktora, farmakomafije i političara koji su širili strah, paniku, uvodili mere ograničenja ljudskih sloboda, davali lažne informacije o smrtnosti i broju obolelih i tiime počini ogroman broj krivičnih dela.

Kako će se situacija oko pandemija razvijati dalje, prema njenim rečima, dosta zavisi od ishoda američkih izbora i ona veruje da bi pobeda Trampa bila udarac za kreatore lažne pandemije. Više o tome saznajte u emisiji:

SourceHelmkast

Ostavite komentar

Najnovije objave

ČEDA PODMORNICA RATNI PROFITER

Valjevski NVO aktivista Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica, pohvalio se na svom zvaničnom Tviter nalogu da je posetio zatvor...

Još priča na sličnu temu