ČOMIĆ VREĐA: Dr. Žujović je budala

Obavezno pročitajte

Čomić o Žujoviću

Bivša poslanica Demokratske stranke i članica pokreta Srbija 21 Gordana Čomić je na svom Fejsbuk nalogu ocenila da dr Dejan Žujović vodi u takmičenju „ko je gluplji“ zbog njegove najave da će preduslov za članstvo u političkom pokretu koji planira da osnuje biti da osoba mora biti rođena u Srbiji.

“Evo još jedan za opasku ‘ma, pusti budalu!’
Neću da pustim”, napisala je na svom Fejsbuk profilu bivša poslanica Demokratske stranke i članica pokreta Srbija 21, a povodom detalja najave pulmologa dr Dejana Žujovića o osnivanju političkog pokreta “Svi moji ljudi”.

- Advertisement -

“Kad neko kaže ‘Uslov za članstvo u njegovom pokretu je i rođenje u Srbiji….’ onda je to ona vrsta budale kojoj ljudi treba da kažu šta to znači, ako sam ne zna, a ako zna – tim gore…

A ako samo učestvuje u opštem i zajedničkom takmičenju ‘ko je gluplji’ onda treba da mu se kaže da je za sada u vođstvu, uprkos izrazito jakoj konkurenciji u vlasti i u opoziciji.

Posle one budale sa TV Happy koji bi jednako osemenjivao krave i žene čuli smo vest o budali koja je štićenike lečila stočnim lekovima, a posle ovakve budale može se lako čuti vest o još jednom ‘prebrajanju krvnih zrnaca i rasnoj čistoti’, napisala je Gordana Čomić na svom Fejsbuk profilu.

žujović pokret

Dr Žujović osniva politički pokret: Cilj je osvajanje vlasti

Podsetimo da je pulmolog dr Dejan Žujović najavio za Nova.rs osnivanje političkog pokreta “Za sve moje ljude”. Cilj su mu, kako nam je rekao, sveobuhvatne reforme svih sektora – od zdravstva preko obrazovanja, do pravosuđa i konačnog vraćanja države narodu.

On je dodao da u njegovom pokretu ne mogu da budu funkcioneri “preletači” iz drugih stranaka, kao ni oni sa završenim privatnim fakultetima.

Uslov za članstvo u njegovom pokretu je i rođenje u Srbiji.

“Stiven Sigal ima srpsko državljanstvo i može da bude poslanik. To mora da se promeni”, rekao je Žujović za Nova.rs.

1 COMMENT

  1. Др Жујовић је постигао први циљ! Будале су почеле саме да се јављају….

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu