CNN CRTA METU NA TRAMPA I PORODICU: Poistovetili ga sa Hitlerom!

Obavezno pročitajte

DEHUMANIZACIJA i crtanje mete na čelu američkog predsednika Donalda Trampa i njegove porodice, dostigla je vrhunac juče, kada je Kristijana Amanpur sa CNN, Trampovo odbijanje da prihvati rezultate izbora uporedila sa Kristalnom noći u nacističkoj Nemačkoj.

Nikome sa CNN nije bilo sporno kad su Demokrate režirale Donaldu Trampu impičment, kada su Hilari Klinton i Džo Bajden uložili najviše novca u kampanju u istoriji američkih izbora, kada su lažne ankete prikazivale više od 10 procenata razlike u korist Bajdena (među kojim i neke ankete iste te televizije), ali to što Donald Tramp želi da proveri da li su i rezultati izbora režirani kao i neuspeli impičment, to je Si-En-Enu dovoljno da ga uporedi sa Adolfom Hitlerom.

CNN prihvata logiku po kojoj je strašnije osporavati rezultate izbora, nego crtati metu na čelu predsedniku države za kog je glasalo više od 72 miliona Amerikanaca.

- Advertisement -

Za napad na Trampa ovog puta je iskorišćena ozloglašena novinarka Kristijana Amanpur koja je izveštavala sa brojnih ratišta širom planete, a koji su pokrenuti od američkih državnika koji predstavljaju suprotnost Donaldu Trampu.

Među narodom koji je imao priliku da je vidi, priča se da je vladala panika na ratnim prostorima na kojim se Amanpur pojavi, jer se znalo da „gde se ona pojavi, dolazi do krvoprolića za njene kamere“.

Sa Bajdenom joj je zajedničko i to što je učestvovala u kampanji prikazivanja Srba kao nasilnika i srpskog naroda kao krivca za sve što se dešavalo na prostorima bivše SFRJ.

Ostavite komentar

Najnovije objave

FILMSKI DEBI AKADEMIKA MRĐANA BAJIĆA

Dopisni član Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Mrđan Bajić, inače jedna od najvećih uzdanica odlazećeg predsednika SANU Vladimira...

Još priča na sličnu temu