27.3 C
Belgrade
subota, 21 maja, 2022

ČLAN FISKALNOG SAVETA ISTUPIO: Ekonomijom vladaju satanisti i demonske strukture! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Bojan Dimitrijević, dugogodišnji član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS), a pre toga stranke Vuka Draškovića, uz mnogo prašine i negodovanje stručne javnosti, u decembru 2020. godine izabran je za člana Fiskalnog saveta koji bi trebalo da bude stručno i nezavisno telo koje nadzire makroekonomsku politiku Vlade Srbije. Iako prima pozamašnu naknadu za članstvo u ovom telu koje bi trebalo da bude usko stručno, u javnosti nije zabeležena ni jedna jedina aktivnost, izjava, analiza ili predlog iz oblasti makroekonomije.

Ali je zato Dimitrijević veoma aktivan u intervjuima u kojima šokira javnost pričama o vanzemaljcima, ljudima koji imaju treće oko i mogu da lete, a omiljene teme su mu i teorije zavere, priče o tajnim vladarima sveta, Atlantidi, masonima, templarima i Malteškim vitezovima.

- Advertisement -

Nedavno je u intervjuu kod omiljenog sagovornika Milomira Marića – Dejana Lučića, konačno progovorio i o ekonomiji, i šokirao javnost tvrdnjom da ekonomijom vladaju ni manje ni više nego satanisti, Vavilonsko bratstvo i demonske strukture!

Dimitrijević je obelodanio javnosti da među direktorima najvećih svetskih banaka ima najviše Hazara i predstavnika crnog plemstva koji vladaju i britanskom krunom! Ali ni tu nije kraj. Član Fiskalnog savet ustvrdio je da su iznad njih 22 Hijerofanta koji potiču od starog Egipta i Vavilona!

– A iznad svih njih su nečastive sile koje mi možemo da zovemo palim anđelima, možemo da ih nazivamo vanzemaljcima, demonskim strukturama ali te strukture nisu u ljudskom obličju – naglasio je član Fiskalnog saveta prof. dr Bojan Dimitrijević.Bojan DimitrijevićBojan Dimitrijević

- Advertisement -

Teško je prepričati šta je sve izgovorio Dimitrijević u ovom, blago rečeno šokantnom intervjuu, ali svakako nijednu reč nije rekao o inflaciji, rastu cena i ekonomskoj krizi u kojoj se nalazimo.

Šta kažu ostali članovi Fiskalnog saveta, na iznete ekonomske stavove i ocene njihovog kolege Dinmitrijevića?

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti