29 C
Belgrade
sreda, 15 septembra, 2021

Čitav snimak hapšenja Damnjana Kneževića

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nastavlja se talas hapšenja svih protivnika režima! Ovoga puta to je Damnjan Knežević, osnivač organizacije “Narodna Patrola“ koji je u više navrata ukazivao na probleme sa migrantima. On je uhapšen dva sata nakon izjave koju je dao uživo za produkciju “Srbin Info“ u kojoj je rekao da je ranije toga dana nekoliko pripadnika njegove organizacije uhapšeno bez osnova i da će, ukoliko odmah ne budu pušteni na slobodu, pozvati ljude da izađu na ulice u znak protesta protiv tog hapšenja.

Dok smo sedeli u kafiću prišli su nam desetak pripadnika S.B.P.O.K-a (Služba za borbu protiv organizovanog kriminala) i zatražili od Damnjana da pođe sa njima na “informativni razgovor“.

- Advertisement -

Kasnije toga dana, kada se sve završilo, primetio sam na ulicama veliki broj pripadnika policije u maricama, strateški raspoređenih u svim krajevima grada! To znači da nekome nije svejedno to što se dešavaju protesti u gradu i spremni su da odmah odreaguju na potencijalnu opasnost legitimisanjem i hapšenjem građana u cilju zastrašivanja!

Ja ću, kao i uvek, biti na mestu dešavanja a vi mi možete pomoći u toj borbi kao i do sada!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti