ČITAV NOVI SAD TUGUJE: Manijak iz Žablja krvnički tukao i ubio uličnog svirača u Novom Sadu

Obavezno pročitajte

Brzom i efikasnom akcijom pripadnika novosadske kriminalističke policije, za samo par sati razrešena je misterija, čoveka koji je pronađen mrtav danas u centru Novog Sada.

Uhapšen je osumnjičeni Žarko R. (20) iz Žablja, za koga se sumnja da je jutros u Kosovskoj ulici, tukao rukama i nogama šezdesetjednogodišnjeg Novosađanina Kristijana Kostića, koji je, od zadobijenih povreda, preminuo u Kliničkom centru Vojvodine.

Novi Sad, nađen mrtav
FOTO: S.S.

– U ranim jutarnjim satima, Kostić je išao ulicom, kada ga je primetio ubica, koji je pre njega, zaustavljao druge ljude tražeći im novac. Kako se vidi na kamerama, ubica je izašao iz nekog lokala i pokušavao da dođe do novca. Kada je došao do nesrećnog čoveka, počeo je „krvnički“ da ga udara rukama i nogama. Polomio mu je lobanju i rebra. Čovek je preminuo u Urgentnom centru – kaže izvor Kurira, dodajući da je nastradali bio ulični svirač.

- Advertisement -

Nepoznati muškarac pronađen je danas sa kobnim povredama glave u Kosovskoj ulici ispred broja 7a u Novom Sadu zbog kojih je ubrzo u Urgentnom centru i preminuo.

Novi Sad, nađen mrtav
FOTO: S.S.

Prema rečima dr Zorana Krulja, portparola Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, poziv su primili u 4.57 da se u pomenutoj ulici ispred broja 7 a, nalazi nepoznati muškarac. Medicinska ekipa je na licu mesta zbrinula muškarca koji je bio bez disanja i svesti, intubiran je i prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnih centra.

– Na ulici je nađen je čovek kako leži sa povredama glave u blizini Riblje pijace. Odnet je u bolnicu, ali reanimacija nije uspela. Da li je nasilna ili prirodna smrt utrvrdiće dalja istraga – rekao je izvor.

SourceKurir

Ostavite komentar

Najnovije objave

IGRA JE GOTOVA! BORELJ I ESKOBAR DEMANTOVALI VUČIĆA: Sporazum o Kosovu je OBAVEZUJUĆI i BEZ njegovog POTPISA!

Nije prošlo ni 24 sata od sastanka u Ohridu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao je da ubedi javnost...

Još priča na sličnu temu