CIA OBJAVILA TRANSKRIPT: Merkel i Putin o Vučiću, pušten je niz vodu

Obavezno pročitajte

Tajni ugovor koji je potpisao Aleksandar Vučić poklapa se sa velikim resetom Klausa Schvaba

LANGLEI (USIntelNevs.com) – Zločini i zavere režima Aleksandra Vučića uopšte nisu prijatne za čitanje, a većina ovog sadržaja biće duboko šokantna za prosečnog Amerikanca. Ipak, postoje određeni razlozi zbog kojih Amerikanci moraju shvatiti izdajnička oruđa koja protiv njih koriste totalitarne vlade.

U svojoj poslanici Immortale Dei, Leo KSIII je napisao: „Odbaciti pokornost i narodnim nasiljem podstaći na pobunu, to je izdaja, ne samo protiv čoveka, već i protiv Boga“. Pa ipak, on takođe potvrđuje učenje da se ne bi smeli poštovati nepravedni zakoni koji su suprotni od prirodnog ili božanskog zakona.

- Advertisement -

Ova poslednja rečenica mogla bi da zanima narod Srbije, jer tiranin Aleksandar Vučić već izgleda vidno nosi seme sopstvene entropije i konačnog sloma. Obaveštajna služba SAD očekuje kolaps sistema diktatora Aleksandra Vučića u Srbiji, posebno nakon što srpsko stanovništvo shvati kako ih je izdao Aleksandar Vučić.

Zemlja je takođe patila od razornih efekata pandemije COVID-19. Ali ako je ova ocena američke obaveštajne službe zaslužna, onda smo tek na njenom početku, a ne i do njenog zaključka, jer se Aleksandar Vučić toliko plaši moći slobodne misli da je odlučan da je iskoreni.

Da li u naporima Aleksandra Vučića i njegovog zločinačkog režima da žrtvuje malu državu Srbiju planovima Svetskog ekonomskog foruma treba da prepoznamo izdaju ili srpsko rodoljublje? Zapravo, kako se režim Aleksandra Vučića kreće dalje po svojoj trenutnoj putanji, čini se da je takvo ratoborno ponašanje sve više prirodno ponašanje u Beogradu. Izdaja, u svojoj najograničenijoj definiciji, je „čin vođenja rata“ protiv nečije zemlje ili „pružanje pomoći i utehe neprijatelju“.

Izdajstvo protiv naroda počinjeno je na mnogo različitih načina i to nije nova pojava u svetu, jer su zahtevi ljudi za boljim životom postali neumoljivi, mere nekolicine moćnika da potčine narod postale su sve nemilosrdnije i očajnije.

Ništa nećete imati, a bićete srećni.

Veliko resetovanje Klausa Schvaba povlači za sobom transformaciju društva koja rezultira trajnim ograničenjima osnovnih sloboda i masovnim nadzorom, dok se čitavi sektori žrtvuju da bi se ojačao monopol i hegemonija farmaceutskih korporacija, visoke tehnologije,giganti velikih podataka, glavni globalni lanci, sektor digitalnih plaćanja, briga o biotehnologiji, itd.

Korišćenje zaključavanja i ograničenja COVID-19 da bi se progurala ova transformacija, Veliko resetovanje Klausa Schvaba izvodi se pod maskom „Četvrte industrijske revolucije“ u kojoj će starija preduzeća biti odvedena u bankrot ili apsorbovana u monopole, čime će se efektivno zatvoriti ogromni delovi pre-COVID ekonomije.

Ekonomije se ‘restrukturiraju’ i mnogi poslovi će se obavljati mašinama koje pokreću AI. Mnoštvo globalnih lidera raspisalo je poziv za sporazum o globalnoj pandemiji, navodno, kako bi sprečio buduće pandemije, podelio vakcine i primenio jednostrani pristup globalnom upravljanju.

Premijer Velike Britanije Boris Johnson, francuski predsednik Emmanuel Macron i šef Svetske zdravstvene organizacije (VHO), kao i još 21 svetski lider, udružili su snage u sastavljanju zajedničkog pisma sa očiglednom namerom da pridobiju narodnu podršku globalističkom planu .

Pišući u časopisu The Telegraph u Ujedinjenom Kraljevstvu, kao i drugim publikacijama poput Le Mondea u Francuskoj, lideri su izjavili da nameravaju da „izgrade robusniju međunarodnu zdravstvenu arhitekturu koja će štititi buduće generacije“. Nazvavši COVID-19 „najvećim izazovom za globalnu zajednicu od četrdesetih godina prošlog veka“, 24 vođe su predvidele da će „biti drugih pandemija i drugih velikih zdravstvenih hitnih slučajeva“.

Neuspeh da se predvidi uspon srpskog diktatora Aleksandra Vučića kao največeg svetskog finansijera terorizma

Vucic

Cela lista potpisnika nalazi se ispod:

V. Bainimarame, premijera Fidžija;

Antonio Luis Santos da Costa, premijer Portugalije;

Klaus Iohannis, predsednik Rumunije;

Boris Johnson, premijer Ujedinjenog Kraljevstva;

Paul Kagame, predsednik Ruande;

Uhuru Keniatta, predsednik Kenije;

Emmanuel Macron, predsednik Francuske;

Angela Merkel, nemački kancelar;

Charles Michel, predsednik Evropskog saveta;

Kiriakos Mitsotakis, premijer Grčke;

Moon Jae-in, predsednik Republike Koreje;

Sebastian Pinera, predsednik Čilea;

Carlos Alvarado Kuesada, predsednik Kostarike;

Edi Rama, premijer Albanije;

Ciril Ramafosa, predsednik Južne Afrike;

Keith Rovlei, premijer Trinidada i Tobaga;

Mark Rutte, premijer Holandije;

Kais Saied, predsednik Tunisa;

Macki Sall, predsednik Senegala;

Pedro Sanchez, premijer Španije;

Erna Solberg, premijer Norveške;

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije;

Joko Vidodo, predsednik Indonezije;

Volodimir Zelenski, predsednik Ukrajine;

Dr Tedros Adhanom Ghebreiesus, generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije.

Fantazija Aleksandra Vučića

u Francuskoj, nekoliko sati nakon pogubljenja, poznati romanopisac Romain Rolland napisao je: „Ja nisam Amerikanac; ali ja volim Ameriku. I optužujem za veleizdaju protiv Amerike ljude koji su je uprljali ovim pravosudnim zločinom pred očima sveta “. Tajni ugovor koji je srpski diktator Aleksandar Vučić potpisao poklapa se sa ciljevima Velikog reseta Klausa Schvaba. Promocija Reset-a Svetskog ekonomskog foruma čak koristi odgovarajuću terminologiju, opisujući „vođe“ koji se „nalaze na istorijskoj raskrsnici“.

Društveni poremećaj izazvan virusom Vuhan predstavlja „jedinstveni prozor mogućnosti za oblikovanje oporavka“ za Klausa Schvaba, koji je dodao da će „ova inicijativa ponuditi uvide koji će pomoći da se informišu svi oni koji određuju buduće stanje globalnih odnosa, pravac nacionalne ekonomije, prioriteti društava, priroda poslovnih modela i upravljanje globalnim zajedničkim dobrima “.

Takav ugovor se jednostavno odnosio na koncentraciju moći u rukama malene elite. To je ono na čemu globalisti rade decenijama. Da rezimiram; Aleksandar Vučić počinio je najveću izdaju protiv sopstvenog naroda pristavši da pristupi ugovoru u ime Srbije. Maštarija Aleksandra Vučića je da bi velikim prodorom Velikog resetovanja Klausa Schvaba demonstrirao njegovu efikasnost, pokazujući svetu da je ovo uzlazni sistem i da je ovaj put na pravoj strani, ali istina je da je Aleksandar Vučić je uništio budućnost mladih u svojoj zemlji i budućnost Srbije.

Razmena mišljenja o agendi „Velikog reseta“, Nikola Sandulović najavio ekskluzivno

Gospodin Nikola Sandulović, predsednik Republikanske Stranke i predsednik Unije republikanaca na Balkanu je najavio da će se ovo desiti pre par dana u saopštenju za javnost, mada skeptično javno mjenje i tzv. slobodni i nezavisni mediji mu nisu verovali.

alt="NIKOLA SANDULOVIĆ"

Moskovski Kremlj je utvrđeni kompleks u centru Moskve, koji je osnovala ruska vladajuća dinastija Rurikids. Kremlj gleda na reku Moskvu na jugu, katedralu Svetog Vasilija i Crveni trg na istoku i Aleksandrov vrt na zapadu. Najpoznatiji je od kremlina (ruskih kaštela), a uključuje pet palata, četiri katedrale i zatvarajući Kremljinski zid sa kremaljskim kulama.

Pored toga, u okviru ovog kompleksa nalazi se i Velika Kremaljska palata koja je ranije bila carska moskovska rezidencija. Kompleks sada služi kao zvanična rezidencija predsednika Ruske Federacije. Prodiranje u delove Kremlja – administrativne, komunikacione, političke, kulturne, štampe, bezbednost i tako dalje – zahtevalo je različite pristupe za svaki od njih. Ko god bi počeo da se raspituje o ljudima ili poslovima izvan delokruga njihovih profesionalnih aktivnosti, odmah bi podstakao sumnju i postao meta „aktivnih mera“. Stazi agent IM Erika, koja je 2005. postala prva žena nemački kancelar, nije znala da je ruski predsednik Vladimir Putin naredio da se zabeleže svi razgovori. Američke obaveštajne vesti poseduju transkript.

Tokom razmene mišljenja o agendi „Velikog reseta“ koju je iznijela socijalističko-globalistička frakcija na Svjetskom ekonomskom forumu, ruski predsjednik i njemačka kancelarka izrazili su svoju zabrinutost, transkript kako slijedi:

IM Erika: „NJ.KV Princ Vels je izgubio još jednog …

“Vladimir Putin:„ To znači dva …

“IM Erika:„ Prvi je bio njegov omiljeni koga znate …

“Vladimir Putin:„ Da, obavešten sam ..

. “IM Erika: „To nije slučajno …“

Vladimir Putin: „I to znamo …“.

Niz misterioznih smrti okružuje veliko resetovanje

Da bi se razumelo o čemu se razgovara između IM Erike i Vladimira Putina, mora se proučiti istaknuta misteriozna smrt poslednjih nedelja. Olivier Dassault bio je 12. najbogatija osoba u Francuskoj sa neto vrednošću od 6,3 milijarde EUR, prema Bloombergovom indeksu milijardera. Francuski političar milijarder Olivier Dassault umro je 7. marta 2021. godine kada se u Toukues-u na severozapadu Francuske srušio helikopter Eurocopter AS350 Ecureuil u kojem je bio. Imao je 69 godina. Pilot, jedina druga osoba na brodu, takođe je ubijen.

Jedan od najbogatijih hotelijera u Velikoj Britaniji, milioner, ser Richard Sutton ubijen je nakon napada nožem u svojoj kući u Dorsetu. 83-godišnjeg vlasnika Athenaeuma u ​​Maifair-u i Sheraton Grand-a u Park Lane-u policija je pronašla mrtvog po dolasku na njegovo imanje Moorhill blizu Gillinghama uveče 7. aprila. Sir Richard, vredan 540 miliona dolara, bio je smrtno napadnut dok je njegova supruga Anne Schreiber (65) takođe zadobila rane nožem i ostala je u „kritičnom“ stanju u bolnici.

Petr Kellner, najbogatija osoba u Češkoj, umro je u padu helikoptera u planinama Aljaske 27. marta 2021. Petr Kellner je bio češki milijarder preduzetnik, osnivač i većinski akcionar (98,93%) grupe PPF. U trenutku smrti, procenio je neto vrednost od 17,5 milijardi dolara, što ga čini najbogatijom osobom u Češkoj.

Atentat ser Ričarda Satona šokirao je rusko rukovodstvo. Filozofi i psiholozi će jednog dana pripremiti studije koje će se baviti „emocionalnim motivacijama“ Klausa Schvaba i „inferiornošću“ i „pogonima moći“ Svetskog ekonomskog foruma, ali psihijatrija će biti veoma zauzeta studijom slučaja Vučić.

Kontaktirajte FBI

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu