RUŠE GA: CIA I MOSAD krenuli na Vučića, spremaju mu pakao

Obavezno pročitajte

SAD-novosti iz obavestajnog miljea

Najnovije vesti

- Advertisement -

25. mart 2021. godine

***

Lengli (US IntelNews.com)- Naš prethodni tekst o režimu Aleksandra Vučiča, odjeknuo je u Srbiji kao svojevrstan skandal. Ali ovo je gorka istina.

Obaveštajna zajednica SAD-e smatra režim Aleksandra Vučića najjačim kriminalnim kartelom na svetu.

U Srbiji, režim Aleksandra Vučića pokušava da svim sredstvima koja su mu na raspolaganju, blokira zapadni faktor. Rezultat anti-američke propagande bi trebalo da bude stvaranje poimanja u Srba da SAD i NATO nemaju moralne osnove da građanima Srbije govore kako bi trebalo da žive. Ovakvi argumenti u žicu pogadjaju srpsku populaciju. Moderni politički antiamerikanizam režima Aleksandra Vučića, kao kontrast mrznji prema Vladi SAD, vidi ovu zemlju(SAD) kao centralnu i dominantnu snagu u međunarodnoj zaveri, osmišljenoj da Srbiju dovede do propasti.

Srpski narod je obeležio još jedno sećanje na zrtve NATO bombardovanja, tačnije njegovu dvadesetdvogodišnjicu, koju je srpski diktator Aleksandar Vučić, osudio kao jedan užasavajući kriminalni akt i čin agresije. Govoreći na ceremoniji u Beogradu, uz direktan prenos na nacionalnoj televiziji, Aleksandar Vučić je direktno učestvovao u kampanji protiv SAD i NATO, podsećajući javnost kako su SAD i NATO, bez odobrenja Ujedinjenih Nacija (SB), napali jednu suverenu zemlju, Srbiju.

Diktator Aleksandar Vučić je predsednik Srbije od 2017. godine i predsednik populističke Srpske napredne stranke (SNS), što je postao penjući se lestvicama vlasti kroz Srpsku radikalnu stranku, nakon što je njen ultranacionalistički vođa, Vojislav Šešelj, otišao u Hag po optuznici Tribunala za ratne zločine počinjene u bivšoj Jugoslaviji.

SNS je osnovana 2008. godine, kao ogranak pocepane ultra-desničarske Srpske radikalne stranke (SRS). Kao nemilosrdni oportunista, on je prihvatio politiku čvrste ruke kojom se koristio Slobodan Milošević kada su u pitanju bile konfliktne situacije.

Njegova surovost se manifestovala u korišćenju manipulativnih radnji koje su nagonile srpske snage da primenjuju teror i prekomernu silu u odnosu na sopstveni narod u Srbiji. Aleksandar Vučić nije uspeo da u zemlji ojača fundamentalna demokratska prava, kao što su slobodni i fer izbori, sloboda udruživanja i sloboda govora.

Trenutno vreme vlade Aleksandra Vučića je doba i školski primer brutalne tiranije. Odnos i komunikacija izmedju Aleksandra Vučića, sa jedne strane,, i srpskog opozicionog lidera, Nikole Sandulovića, predsednika Republikanske partije u Srbiji, sa druge, pogoršali su se.

Republikanska partija u Srbiji je stavila sve na kocku onim što je u svojoj izjavi rekao opozicioni lider g. Nikola Sandulović. To je šokirajuća činjenica o režimu u Srbiji, što su objavile i novine Njujork Tajms u članku Hapšenja uzdrmala fudbalsku scenu u Srbiji kojom vladaju kriminalci i “Grobari”.

AROGANTNOST MOĆI REŽIMA ALEKSANDRA VUČIĆA

Naravno, Aleksandar Vučić je zaboravio da kaže da su američke pare bile te koje su, nakon rata, izgradile Srbiju, budući da su njene vođe bile potpuno emocionalno posvećene prekim potrebama, a koje su u najvećem obimu bile pokrivane upravo ovim američkim fondovima.

Godinama nakon toga, raspoloživa pomoć SAD (US AID) bila je odlučujući faktor u oživljavanju ekonomije zemlje. Devastiranost nakon rata bila je potpuna, a ekonomiju je trebalo iz korena obnoviti.

Američka pomoć je učinila nešto u obnovi osnova poljoprivredne proizvodnje i komunikacija u Srbiji, ali je dosta toga ostalo da se uradi, posebno u vezi sa komunikacijama. Fabrike su uglavnom bile van upotrebe, a čak i rudnici nisu bili na potrebnom nivou eksploatacije.

Zbog ovakvih okolnosti srpski lideri su bili primorani da se okrenu SAD kada je ekonomska pomoć u pitanju., uz, moglo bi se reći, i određena politička zaštita. Aplicirali su za kredite kod Svetske banke i americke Eksport-Import banke. Pomoć sa Zapada je počela da pristiže iako nisu bili u stanju da prihvate Maršalov plan.

Administracija SAD je, iz svojih skladišta u Evropi, Srbiju snabdela žitom vrednim milione dolara. PREDSEDNIK TRUMAN JE AMERIČKOM KONGRESU PREZENTOVAO SVEOBUHVATNU šemu pomoći, pa je Srbija tako postala njen veliki korisnik, ali je diktator Vučić, u svojoj tiradi mržnje prema SAD, sve ovo zaboravio da pomene. Za uzvrat ovakvoj američkoj pomoći, Srbi su obećali da će im SAD biti prioritet. Sada smo upravo i videli koliki je to prioritet. Aleksandar Vučić bi trebalo da se stidi.

KARTEL ALEKSANDRA VUČIĆA JE PREKO SRBIJE BACIO CRNU KOPRENU TERORA

“Oni su nas napali da nas ubiju, ponize i na kraju- oduzmu deo naše teritorije” rekao je Aleksandar Vučić osvrćući se na južnu srpsku oblast Kosovo i optužujuci SAD i NATO za otimanje Kosova od Srbije i ubijanje po jednog deteta u svakom danu bombardovanja. Srpski diktator Aleksandar Vučić je otvoreno krenuo stopama Slobodana Miloševića kada je u pitanju propaganda protiv SAD-a i NATO, ponavljajući da Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova. Sta više, Aleksandar Vučić je rekao da Srbi “dobro pamte kako su se odupreli i borili protiv surovih i arogantnih nacija i država kao sto je SAD”.

Vučić je izjavio da Srbija više nije napaćena zemlja kao nekada, da je povratila svoju snagu, ali je istakao da nikada neće zaboraviti šta se desilo 1999. godine. Naravno, kriminalni diktator je zaboravio da pomene da je TV serijal o paru Milošević spreman da počne 29. marta. On će ceo region vratiti u 1992. godinu. Ovako nešto su omogućile društvena i ekonomska kataklizma, siromaštvo, veliki stepen nezaposlenosti, vojni sukobi, međunarodni organizovani kriminal, trgovina drogom i nelegalna i nekontrolisana prodaja oružja. Zlo terorizma može se suzbiti samo sveobuhvatnom i zajedničkom borbom.

ŠTA JE JEDAN PABLO ESKOBAR U POREĐENJU SA MOĆI ALEKSANDRA VUČIĆA

Pablo Eskobar je bio kolumbijski Don, osnivač i jedini vođa kartela Medelin. Nazvan “Kraljem kokaina”, Eskobar je najbogatiji Don u istoriji.

Do svoje smrti on je ukrupnio mrežu koja se procenjivala na 30 biliona američkih dolara – što je u ovoj 2021. godini ekvivalent sumi od 65 biliona američkih dolara. Srpski diktator Aleksandar Vučić igra opasnu igru. Šta je jedan Pablo Eskobar u poređenju sa moći Aleksandra Vučića, koji u svojim rukama drži ceo državni aparat? Pablo Eskobar je imao problem sa državom, što, kada je u pitanju Vučićev kartel, ovaj problem u potpunosti eliminiše. Vučićev režim je, u stvari, u isto vreme oformio i ovaj kartel i srpsku Vladu. On je Srbiju prekrio crnom senkom terora. Iako je njegov režim upleten u nasilje, srpski mediji, generalno, nekritično prihvataju objašnjenja pojedinih događanja koja im servira Vlada, kao što je npr. ubistvo Vladimira Cvijana.

U državnim medijima u Srbiji tri godine nije bilo ni pomena o smrti Vladimira Cvijana, ali u Srbiji mafiozo nije jedini koji ubija.

Kao što je to vec rečeno, slučaj Vladimira Cvijana ukazuje na ubulačke odrede povezane sa Vučićevim režimom.

KONTAKT FBI

Molimo Vas da kontaktirate kancelariju FBI ili elektronskim putem

učinite dostupnim, ukoliko imate, informaciju o Aleksandru Vučiću.

SourceTabloid

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu