Četiri pitanja za „patriotu“ Daku Davidovića

0
175
alt=


Imajući u vidu da se Daka Davidović predstavlja kao veliki srpski patriota, ktitor crkve i promoter hrišćanskih vrednosti, postavljamo mu četiri pitanja kako bi se otklonile kontroverze oko njegovih aktivnosti.

alt="Daka Davidović"

Četiri pitanja za „patriotu“

  1. Da li održavate kontakte sa albanskim kriminalnim klanom braće Drešaj, i koji je razlog vaših povremenih zajedničkih boravaka na području Banjaluke, u koju inače putujete malim avionom?
  2. Da li ste nakon poslednjih parlamentarnih izbora u Crnoj Gori intenzivirali kontakte i saradnju sa Branom Mićunovićem, vođom crnogorske mafije?
  3. Da li održavate povremene kontakte sa Acom Mrkićem, pripadnikom tzv. Mojkovačkog kriminalnog klana, koji je inače specijalista za šverc cigareta, i da li ste posredovali u upoznavanju Mrkića i Zdravka Кrivokapića?
  4. Da li ste se nakon poslednjih parlamentarnih izbora u Crnoj Gori sastajali sa Milovim batinašem Zoranom Lazovićem, visokim funkcionerom MUP-a Crne Gore, u restoranu „Voli“ u podgoričkom naselju „City kvart“, koji je inače u vlasništvu Dragana Bokana, jednog od ključnih nosilaca organizovanog kriminala u Crnoj Gori i finansijera Milovog DPS-a?

Ostavite komentar