29.8 C
Belgrade
petak, 24 juna, 2022

CEO SVET ČUO DA JE KOSOVO SRPSKO! Novinar na Skaj njuzu u udarnom terminu rekao istinu! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Papadopulos je rekao da Srbi nikada neće oprostiti američkom establišmentu divljačko tromesečno bombarodvanje. Voditeljka „Skaj njuza“ je postavila pitanje britanskom novinaru Markusu Papadopulosu na temu Kosova i Metohije.

On je na odličan način objasnio zašto je Kosovo srpsko, a ne albansko.

- Advertisement -

Voditeljku je zanimalo šta bi on preporučio predsedniku Trampu kada je u pitanju „saga o Srbiji i tzv. Kosovu“. Novinar je odmah zauzeo jasan stav. Naglasio je da je neophodno prvo sagledasti istorijske dimenzije problema.

– Istorijsko ime Kosova je Kosovo i Metohija. Kosovo i Metohija je još od srednjeg veka srpska pokrajina, a „Metohija“ znači zemlja crkve. Tamo su srpske crkve i manastiri stari više od 1.000 godina i to je veoma važno mesto za hrišćanstvo uopšte, ne samo pravoslavlje – pojasnio je Papadopulos.

– Kosovo koje vidimo danas je ilegalno napravljen entitet, protektorat NATO-a koji je u poslednjih 20 godina postao leglo organizovanog kriminala, pre svega trgovine drogom, oružjem i ljudima. Najveće svetske organizacije za borbu protiv kriminala, uključujući i Interpol, bore se sa ovom činjenicom – rekao je Papadopulus.

- Advertisement -

– Poznato je da je takozvana republika Kosovo republika heroina – naglasio je.

Papadopulos je rekao i da Srbi nikada neće oprostiti američkom establišmentu divljačko tromesečno bombarodvanje.

– Amerikanci su podržali zvanično raspuštenu, ali nezvanično operativnu OVK, okosnicu organizovanog kriminala koji je provinciju pretvorio u utočište za trgovinu drogom i ljudima – zaključio je Papadopulos.

- Advertisement -
SourceKurir
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti