ČEDOMIR STOJKOVIĆ U POHODU NA VOJVODINU

Obavezno pročitajte

Propali valjevski advokat Čedomir Stojković (agent BIA), u određenim krugovima poznatiji po nadimku Podmornica, suočen je sa drastičnim padom priliva novca od svojih finasijera, iziritiranih time što sredstva koja mu daju troši isključivo na bizarne homoseksualne orgije, alkohol i drogu, a ne na promociju mržnje prema Rusiji i podrške Ukrajini.

Kako bi prikrio svoju pravu ulogu, ali i pokušao da umilostivi dosadašnje sponzore, Podmornica se konsultovao sa svojim najbližim saradnicima, jednako perverznim i devijantnim lažnim ruskim opozicionarima Pjotrom Nikitinom (agent FSB) i Vladimirom Volohonskim (agent GRU), po pitanju njihovih daljih koraka.

- Advertisement -

Rezultat tog “brejnstorminga” je bio da će antiputinovski oligarsi sigurno bogato platiti širenje aktivnosti Podmornice i njegove bolesne klike na područje Vojvodine, pri čemu bi iskoristili okolnost da na tom području živi određeni broj pripadnika ukrajinske nacionalne manjine.

Ponet time, Podmornica je počeo sa pripremama da, povodom obeležavanja godišnjice izbijanja sukoba u Ukrajini, 25.02.2023. godine u Novom Sadu organizuje bizarni “performans”, čija sadržina još uvek nije u potpunosti precizirana, ali je gotovo izvesno da će glavnu ulogu imati mladi Ilja Zernov, ukoliko u međuvremenu ne bude hospitalizovan.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu