Čedomir Stojković u igri zvanoj „Zanimljiva geografija“ – bolesni um pomešao Burundi sa Somalijom

Obavezno pročitajte

Mentalno poremećeni propali advokat Čedomir Stojković (agent BIA), u narodu poznatiji kao „podmornica“, zablistao je danas izjavom da bi „Vojsku Srbije mogla da porazi Vojska Burundija“!?

- Advertisement -

Novopečeni i ničim izazvani „vojni analitičar“ je u nameri da uvredi junačku i svakim danom sve snažniju srpsku vojsku, opet postigao klasični autogol jer je dopustio da postane žrtva sopstvene podsvesti, na radost svakog ozbiljnijeg psihoanalitičara.

Naime, ovaj devijantni primerak je „ispalio“ potisnuti mazohistički poriv da se nađe pod okupacijom fizički spremnih i uniformisanih tamnoputih muškaraca, rado se postavljajući u poziciju njihovog seksualnog roba. Samo je umesto svoje prve i najveće ljubavi – Somalije, koju je nevešto pokušao da prikrije, nesvesno za primer odabrao nedužni Burundi.

Ovdašnji psihoanalitičari tvrde da je to odraz njegove bolesne podsvesti, jer je, umesto na primer Ugande ili Kenije, izabrao baš Burundi, i to zato što je njegov glavni grad nekada bio Budžumbura, a granica izlazi na jezero Tanganjika, pa koreni ove dve reči kod poremećene „podmornice“ izazivaju seksualne aluzije i „vlažne snove“ ispunjene njegovim omiljenim somalijskim „olovnim vojnicima“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOLOVJOV PORUČIO: Nuklearno napasti zemlju koja uhapsi Putina (VIDEO)

Vladimir Solovjov, omiljeni novinar ruskog predsednika Vladimira Putina, pozvao je u nedelju na nuklearni napad na bilo koju zemlju...

Još priča na sličnu temu