ČEDOMIR STOJKOVIĆ PONOVO U AKCIJI: Ovoga puta u narandžastoj

Obavezno pročitajte

Čedomir Stojković, član predsedništva NVO „Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata“ priprema subverzivnu akciju, kako bi sebe i aktiviste pomenute nevladine organizacije predstavio kao žrtve.

Naime, Stojković je planirao da u kasnim noćnim časovima narandžastom farbom isprska ulaze zgrada i ulazna vrata stanova u kojima u Beogradu žive aktivisti pomenute NVO, kako bi se sumnja javnosti usmerila ka nacionalističkim i patriotskim organizacijama u Srbiji.

Narandžasta boja farbe je namerno izabrana, jer ta boja simbolizuje tzv. Narandžaste revolucije koje su se događale na postsovjetskom prostoru i predstavljaju simbol borbe za prozapadne vrednosti.

Zato građani oprez ukoliko naletite na sveže obojene u narandžastu boju ulaze beogradskih zgrada.

Međutim, ipak pravo pitanje je kada će Stojković i njegovi sledbenici sa farbi i krečenja preći na radikalnije oblike svog organizovanja i započeti da koriste nasilje prema mirnim žiteljima naše zemlje, koji ne dele njihove vrednosti.

Ostavite komentar

Najnovije objave

GORAN VESIĆ: Deo pruga u veoma lošem stanju zbog toga što se decenijama nije ulagalo

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić je, povodom pet iskliznuća iz šina vagona s opasnim materijama od početka...

Još priča na sličnu temu