ČEDOMIR STOJKOVIĆ POKRENUO BIOLOŠKI NAPAD RUSIJE NA SAD

Obavezno pročitajte

Propali advokat Čedomir Stojković zvani “Čeda podmornica” i njegov partner Pjotr Nikitin su u svoje perverzne i izopačene homoseksualne orgije, o kojima nezavisni istraživački novinari već danima pišu, uključili i slabašnog, ali ornog i motivisanog narodnog poslanika Aleksandra Olenika, kojeg je inače Podmornica, svestan svojih pravničkih dometa, angažovao i kao svog advokata.

Zbog njegove krhke građe i lošeg imuniteta, Olenikovo izlaganje fizički zahtevnom višečasovnom orgijanju sa seksualnim robovima iz Somalije je dovelo do toga da se zarazi mutiranim oblikom Marburg virusa, koji se osim telesnim tečnostima veoma uspešno prenosi i kapljičnim putem.

- Advertisement -

Međutim, ovo Olenikovo zdravstveno stanje bi moglo da ima mnogo dalekosežnije i dublje političke i bezbednosne posledice nego što bi se u prvi mah pretpostavilo.

Kako saznajemo, Olenik je u “otvorenom braku” sa Ivankom Olenik, savetnicom u Ambasadi SAD u Beogradu (agent CIA), koja je zbog njegovih homoseksualnih sklonosti tokom godina razvila fetiš ka grupnom seksu sa službenicima Ambasade SAD, koji zbog njenog uticaja, uprkos neprijatnoj spoljašnosti, ne smeju da odbiju poziv na orgije. Iako iz potpuno jasnih razloga već duže vreme ne upražnjavaju seks, Olenik je Ivanki, s obzirom na zajednički život u istom stanu, ipak preneo Marburg virus, koji se sada, zbog njenih seksualnih navika nezaustavljuvo širi među američkim diplomatama.

Iz tog razloga je osoblje američke ambasade u Srbiji, zaduženo za bezbednost, sugerisalo ambasadoru Kristoferu Hilu da bi morao da nosi epidemiološku masku tokom boravka u Ambasadi, prikrivajući prave razloge za to navodnom zaštitom od korona virusa.

Međutim, osoblje Ambasade nije moglo da utiče na Hila da masku nosi i za vreme privatnih susreta sa “bračnim” parom Olenik, kao što je to bio slučaj na večeri koju su nedavno organizovali, tako da postoji rizik da se ipak zarazio, a zbog godina i zdravstvenih problema koje Hil ima, Marburg virus bi za njega mogao da bude fatalan, što bi imalo nesagledive posledice i na dalji američki politički nastup.

Sve ovo jasno ukazuje da je stvarni cilj uključivanja zaraženih Somalijaca u homoseksualne orgije sa Olenikom, koje su organizovali Čeda Podmornica (agent BIA), Nikitin (agent SVR) i Vladimir Volohonski (agent GRU), u stvari paklena operacija ruske službe, koja je dovela do stravičnog širenja smrtonosnog virusa među zaposlenima u Ambasadi SAD u Srbiji, ali i u američkim ambasadama i konzulatima u zemljama regiona, gde isto radi veliki broj homoseksualaca, pa često organizuju orgije u kojima učestvuju diplomate iz više susednih država.

Koliki će biti uspeh ove, Lucifera dostojne operacije ruske službe, koja praktično predstavlja početak biološkog rata, videće se ubrzo, pošto se modifikovana varijanta Marburg virusa jako brzo širi, a do tragičnih posledica često dovodi i pre nego što se postavi prava dijagnoza.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu