ČEDOMIR JOVANOVIĆ: U policiji sam se skinuo go i udarao glavom o zid!

0
125

Nakon što je Čedomir Jovanović završio u policijskoj stanici zbog tuče sa ženom Jelenom, gde je zadržan skoro 12 sati, strasti u kući Jovanovića su se smirile, a lider LDP ispričao je šta se dešavalo u stanici na ispitivanju.

– Otišao sam u banku da uplatim sinu novac, kad me zovu novinari i pitaju sve to. Znate kako sam potvrdio – jeste, naravno (ironičnim tonom). Popi**eo sam. Otišao sam u policijsku stanicu, zakucao se automobilom, polomio sam oba prednja točka, došao kod njih i oni kao:

Šta je’, pitao sam ih dokle će više. Poludeo sam. Sipali su mi piće i rekli da me niko nije tražio – kaže Jovanović I dodaje:

– Onda su došla druga dvojica da rade test na psihoaktivne supstance. Oni su došli da bih ja odbio. Uradio sam, nisu našli ništa. U tragovima bromazepam koji sam popio veče ranije pred spavanje. Rekao sam im da imam recept. Ej, popio sam pet miligrama bromazepama veče ranije. Imam diskus između trećeg I četvrtog pršljena, povredio sam se u teretani pre mesec dana – rekao je za Jovanović za beogradske medije.

Pošto su ga zadržali i pored objašnjenja da lek pije po poreporuci lekara, da ima recept, tada je, kaže, skroz „pukao“.

– U ćeliji sam udarao glavom o zid. Raskrvavio sam glavu. Onda su zvali Hitnu pomoć I odvezli me na VMA. Skinuo sam se i go u policiji. Rekli skini pertle, ja se skinuo go, reko da ne bude da se obesim o nogavicu. Puk’o sam. Popi**eo sam – kaže Jovanović.

Pošto je pregledan na VMA, navodi dalje, otišao je u restoran, gde je ranije dogovorio večeru sa prijateljima, a gde je došla i njegova supruga Jelena. Siguran je da je po sredi zavera protiv njega.

– Juče 30 novinara ispred zgrade, zvone kod komšija. Čemu? Ništa se nije desilo – dodaje on.

Ostavite komentar