27.8 C
Belgrade
subota, 24 jula, 2021

ČEDOMIR JOVANOVIĆ RAZLUPAO RESTORAN I AUTOMOBILE: Mrtav pijan, cerekao se, napali ga navijači!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Da li je u sredu uveče političar Čedomir Jovanović toliko pobesneo bez kontrole zbog verbalne provokacije klinaca iz kraja ili je ovo „neka fora“ da ispadne ugrožen i režim mu opet pokloni obezbeđenje MUP o trošku siromašnog naroda za botovanje na Pinku, videćemo u narednim danima.

Nakon velikog incidenta kada je lider LDP Čedomir Jovanović prvo razbio kamenom izlog u restoranu brze hrane Pončo na Novom Beogradu, potom šutirao nečiji privatni automobil, zatim policijski automobil i na kraju ga je odvela Interventna jedinica u džipu, u policiju je došao i njegov advokat Aleksandar Šćekić koji je za Nova.rs kazao da je Jovanović bio napadnut od strane navijača.

„Vraćao se sa prijateljem i ispred su stajali navijači koji su skandirali navijačke pesme. On je reagovao kako je reagovao(?!), pitao ih je šta me dirate, a njegova žena je to čula i pozvala je policiju koja je došla na lice mesta. Pošto policija nije postupila adekvatno, Jovanovića je to dodatno izrevoltiralo“, kaže Šćekić za Nova.rs i dodao da ga je jedan od navijača gađao stolicom.

- Advertisement -

Kako se moglo čuti od brojnih očevidaca na licu mesta, Jovanović je bio tako besan, da je i rukama i nogama udarao okolne automobile – najpre mu se na meti našao jedan privatni automobil, a onda je šutnuo i rukama udarao po haubi policijskog vozila.

Ovaj nemili prizor je okupio veliki broj građana, ne samo goste lokala, već i brojne prolaznike, a većina je komentarisala da je Čedomir bio vidno pijan! To objašnjava i neprirodno smejanje grohotom nakon što ga je policija malo smirila.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: