ČEDOMIR JOVANOVIĆ: Ja sam ambasador normalne Srbije!

Obavezno pročitajte

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović reagovao je povodom navoda da bi mogao u narednom periodu da postane ambasador Srbije u Crnoj Gori. U izjavi za Nova.rs, on je istakao da je ambasador normlane Srbije i da mu nisu potrebne titule.

„Ja sam uvek ambasador normalne Srbije. Nisu mi potrebne titule da bih bilo šta radio, ja sam uvek bio i biću neko ko predstavlja Srbiju, tako sam se ponašao čitavog života. Nisu mu potrebne funkcije, nikada o tome nisam razgovarao sa Vučićem, uvek sam želeo da pomognem i pomagao koliko mogu. Nekada je to davalo rezultat, tu mislim na promenu odnosu između Beograda i Sarajeva, nekada je bilo bolje s Crnom Gorom, sada je taj odnos kompromitovan, o tome nikada nisam ćutao. Uvek sam tu, ali daleko od toga da sam o fotelji pričao s bilo kim, a pogotovo ne s Vučićem. To je spin i strah da ću biti u kampanji“, rekao je Jovanović za Nova.rs.

- Advertisement -

Jovanović je još rekao da je trenutno na lečenju, jer mu je zdravstveno stanje ugroženo nakon što je dva puta preležao koronavirus.

„Mislim na porodicu, na decu, na svoju zemlju … svima njima sam potreban živ. Ova vest me zatekla na lečenju i nije istinitna“, dodao je on za Nova.rs.

Podsetimo, portal Direktno objavio je tokom jučerašnjeg dana da predsednik Srbije Aleksandar Vučić razmišlja da imenuje Čedomira Jovanovića za novog ambasadora Srbije u Crnoj Gori.

Izvor ovog portala naveo je da je Jovanović primarno hteo u Lisabon za ambasadora, ali da, kako su naveli, Vučić nije želeo da pomera Olivera Antića i da je zbog toga bliži odluci o slanju

SourceNova RS

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu