ČEDOMIR JOVANOVIĆ: Danas šetali oni kojima je Rusija važnija od Srbije

Obavezno pročitajte

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je da je današnja šetnja „Besmrtnog puka”, povodom Dana pobede nad fašizmom i Dana Evrope, velika sramota za svakog pristojnog čoveka u Srbiji. Jovanović tvrdi da je na današnji dan naša sloboda ugrožena delovanjem, kako navodi, „ruske ambasade koja uz podršku Putinove pete kolone vršlja uzduž i popreko ulicama naše prestonice”.

„Ruska agresija u Ukrajini bila je razlog više da zauzdamo njeno delovanje u Srbiji. Umesto toga, dobili smo besramnu, bahatu i za nas ponižavajuću pokaznu vežbu Besmrtnog puka na kojoj su se našli svi oni kojima je Rusija, a ne Srbija, na prvom mestu”, naveo je Jovanović u izjavi za Tanjug.

Smatra da su danas kada cela Evropa slavi Dan Evrope i Dan pobede, oba ova praznika u Srbiji, kako kaže, zlopupotrebljena da bi se slavila Rusija koja „ruši Ukrajinu onako kako su pre nje to radile Hitlerove divizije”.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu