ČEDA PODMORNICA ZAVŠIO DONACIJU ZA SEBE I SVOJE PRIJATELJE

Obavezno pročitajte

Poznato je da u današnje vreme, ukoliko ste politički ili građanski aktivista, čim uperite prstom u Rusiju i označite je kao krivca, možete očekivati pozamašne finansijske donacije od strane kolektivnog Zapada.

Rukovodeći se tim principom, valjevski NVO aktivista Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica, predložio je Evropskim zvaničnicima u Briselu projekat o suzbijanju tzv. ruskog uticaja u Srbiji, navodeći da poseduje rešenje i za antipropagandno delovanje protiv navodno lažnih vesti koje stižu iz Ruske Federacije.

Podmornica je tražio kontakt sa NATO centrom iz Rumunije, kako bi specijaliste tog centra „uvezao“ sa svoja trenutno dva glavna operativca u Srbiji, Darkom Trifunovićem, direktorom NVO „Institut za nacionalnu i međunarodnu bezbednost“ i Draganom Murarom zv. Muki, poznatim opozicionim aktivistom.

- Advertisement -

Iako Čeda podmornica pokušava da se nametne kao poslednja linija odbrane od ruskog prodora na Balkan, u suštini radi se o ličnom materijalnom interesu za njega i njegove nove drugare. A poznato je da je u Briselu tražio da se budžet za njegovu NVO sa sadašnjih 20.000 evra godišnje uveća na 20 miliona evra, zbog čega su ga činovnici briselske administracije odmah prozvali „Čeda psiho“. Međutim, to ih nije odvratilo da „našem junaku“ Čedolinu organizuju vrelu briselsku noć sa somalijskim migrantima, o čemu su već izveštavali brojni mediji.

Ostavite komentar

Najnovije objave

„Bezbožna vlast u Ukrajini otima velike svetinje“: Joanikije o drami u Kijevsko-pečerskoj lavri

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom i monaštvom u sabornom Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici služio je danas moleban, molitvu...

Još priča na sličnu temu