„Čeda podmornica“ tone ravno do dna?

Obavezno pročitajte

Najbliži saradnici naizgled hladnokrvnog i cinično ironičnog samoproglašenog „korifeja borbe za ljudska prava“ Čedomira Stojkovića, u krugu ruskih „opozicionara“ poznatijeg pod kodnim imenom „Čeda podmornica“, od juče uočavaju zabrinjavajuće promene u njegovom ponašanju, koje ide od maničnih izliva besa do depresivnih zapadanja u letargiju, uz konstantno prekomerno znojenje.

Utisak onih koji ga poznaju je da uzrok leži u nagoveštajima otkrića o njegovim zakulisnim vezama sa Hrvatskom, do kojih su došli ovdašnji istraživački novinari. Šta je to što unosi toliki nemir i nespokoj kod ovog inače dobro obučenog i instruisanog delatnika? Da li je njegovo upadljivo izbegavanje da javnosti pruži odgovor na pitanje šta ga to vezuje za područje Hrvatske „beg u mišiju rupu“?

- Advertisement -

Ili je zapravo reč o krajnje neprimerenom ignorantskom odnosu prema javnom interesu i pravu naših građana na punu istinu? U oba slučaja zaključak je isti – da će svi oni koji se vežu za „Čedu podmornicu“ brzo uvideti da će njihovi ciljevi i interesi doživeti sudbinu jednog drugog slavnog plovila. Ime mu je „Titanik“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu