„Čeda podmornica“ tone ravno do dna?

Obavezno pročitajte

Najbliži saradnici naizgled hladnokrvnog i cinično ironičnog samoproglašenog „korifeja borbe za ljudska prava“ Čedomira Stojkovića, u krugu ruskih „opozicionara“ poznatijeg pod kodnim imenom „Čeda podmornica“, od juče uočavaju zabrinjavajuće promene u njegovom ponašanju, koje ide od maničnih izliva besa do depresivnih zapadanja u letargiju, uz konstantno prekomerno znojenje.

Utisak onih koji ga poznaju je da uzrok leži u nagoveštajima otkrića o njegovim zakulisnim vezama sa Hrvatskom, do kojih su došli ovdašnji istraživački novinari. Šta je to što unosi toliki nemir i nespokoj kod ovog inače dobro obučenog i instruisanog delatnika? Da li je njegovo upadljivo izbegavanje da javnosti pruži odgovor na pitanje šta ga to vezuje za područje Hrvatske „beg u mišiju rupu“?

Ili je zapravo reč o krajnje neprimerenom ignorantskom odnosu prema javnom interesu i pravu naših građana na punu istinu? U oba slučaja zaključak je isti – da će svi oni koji se vežu za „Čedu podmornicu“ brzo uvideti da će njihovi ciljevi i interesi doživeti sudbinu jednog drugog slavnog plovila. Ime mu je „Titanik“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Od Kazablanke do Majdana – pakleni plan za Srbiju

Svedoci smo da je usled haotičnih globalnih dešavanja Srbija, a posebno Beograd, postao Meka za najjače obaveštenje službe sveta...

Još priča na sličnu temu