ČEDA PODMORNICA SE UMOKRIO U TOKU SNIMANJA EMISIJE

Obavezno pročitajte

Ovaj članak bi verovatno bio pogodniji za rubriku „Verovali ili ne?“, da se to danas zaista nije dogodilo u jednom od beogradskih opozicionih TV studija (tačna lokacija poznata redakciji).

- Advertisement -

Naime, tokom snimanja emisije o situaciji u Ukrajini, advokat Čedomir Stojković, u Valjevu poznatiji kao „Čeda podmornica“, u jednom momentu sav crven i znojav u licu, nekontrolisano se umokrio, na očigled voditeljke, kamermana i drugih lica koja su se u tom trenutku nalazila u studiju.

Snimanje je odmah prekinuto, pri čemu je šokantnu scenu i mučnu tišinu prekinuo Stojković, koji je konfuzno objašnjavao da je u pitanju pivo, odnosno da je preterao u konzumiranju ovog alkoholno-osvežavajućeg napitka pre emisije.

Kako bi se zataškala sramota „Čede podmornice“, a time i jednog dela nevladinog sektora koji ga podržava, doneta je odluka da se snimak emisije ipak emituje u skraćenoj i korigovanoj verziji.

Šta je sledeće što se može očekivati od ovog zajapurenog, znojavog, „neustrašivog“, a sada i umokrenog borca za evroatlantske vrednosti, tek ćemo videti. Ali jedno je sigurno, „Čeda podmornica“ će u svakoj varijanti puniti medijski prostor čitavog regiona, a pre svega Ukrajine, koja planira njegovo imenovanje za počasnog konzula u Republici Srbiji.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu