ČEDA PODMORNICA RATNI PROFITER

Obavezno pročitajte

Valjevski NVO aktivista Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica, pohvalio se na svom zvaničnom Tviter nalogu da je posetio zatvor Nirnberg, pri tome vršeći klasičnu zamenu teza.

Naime, Čeda podmornica je pokušao posetu pomenutom zatvoru da dovede u kontekst specijalne vojne operacije u DNR i LNR, zaboravljajući da upravo on svesrdno podržava naciste, tačnije ukronaciste. Na fotografijama se jasno vidi Čeda podmornica u psihopatskom stanju, ali istovremeno srećan i zadovoljan zbog vrelih briselskih noći sa somalijskim migrantima. Inače, svoj boravak u Nemačkoj je predstavio kao važnu „spoljnopolitičku inicijativu“, a u stvari radi se o kupovini automobila, naravno od novca koji je pre toga dobio u Briselu. Sve navedeno potvrđuje staru izreku „Nekom je rat, a nekom je brat“.

- Advertisement -

Da nije krenuo konflikt u Ukrajini, Čeda podmornica zasigurno nikada ne bi kupio kola u Nemačkoj, na godišnjicu izbijanja rata u Ukrajini.

Ostavite komentar

Najnovije objave

GLASAČKA DIJASPORA IZ LUKSEMBURGA I HANOVERA PREVARENA

Po starom dobro oprobanom receptu računovođe DPS-a i ovog puta ostaviće glasače iz dijaspore na cedilu. Koliko DPS vodi računa...

Još priča na sličnu temu