Čeda Podmornica priprema „unutrašnji napad“ na ukrajinsku nacionalnu manjinu

Obavezno pročitajte


Kako nezvanično saznajemo, propali valjevski advokat Čedomir Stojković, zvani Čeda Podmornica (agent BIA), grubo zanemarujući da je pre izvesnog vremena u Briselu prilikom homoseksualne orgije sa izvesnim somalijskim migranatima zaražen opasnim „Marburg“ virusom polnog porekla, namerava da obogati svoj inače izopačeno promiskuitetni homoseksualni život i da nastavi da širi ovaj virus.

Nakon što je virus već preneo Nikoli Samardžiću, profesoru Filozofskog fakulteta u Beogradu, Čeda Podmornica je sada u istu opasnost doveo još jednog svog ideološkog istomišljenika, Miroslava Hočaka, člana Nacionalnog saveta ukrajinske nacionalne manjine i potpredsednika Evropskog kongresa Ukrajinaca, sa kojim je nedavno stupio u burnu homoseksualnu vezu, koja je bila kulminacija njihove dosadašnje saradnje.

- Advertisement -

Kako je već poznato da je Stojković zarad zadovoljenja svojih izopačenih homoseksualnih poriva više nego spreman da se ponaša iracionalno, ovaj njegov potez se može objasniti rasplamsalim strastima koje nije mogao da obuzda i Hočakovom spremnošću za najrazličitije oblike perverzija.
Međutim, postavlja se i pitanje da li u ovom slučaju postoji nešto više, odnosno perfidna namera Čede Podmornice da zarazi Hočaka i da na taj način oslabi ukrajinsku nacionalnu manjinu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu