17.1 C
Belgrade
ponedeljak, 26 septembra, 2022

ČANAK POZIVA LJUDE DA JURE DRITANA: Ne dajte mu da pobegne! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak oglasio se na Tviteru povodom akutelnih dešavanja u Crnoj Gori. On je naime na svom Tviter profilu objavio video u kojem je imao poruku za crnogoske poslanike, a koja se tiče predsednika Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.


„Poruka svim prijateljima Crne Gore, poslanicima u parlamentu Crne Gore i svima kojima je Crna Gora na srcu – ne dajte mu da pobegne“, rekao je Čanak u videu.

- Advertisement -

Iako nije spomenuo Abazovićevo ime, mnogi veruju da je poruka bila upućena baš njemu, što se da videti i po komentarima ispod snimka.

Čanak je video objavio, kako se pretpostavlja, kao odgovor na jučerašnje izlaganje Dritana Abazovića u kojem je spomenuo Čanka. Abazović je naime rekao da će „lider LSV reći šta god hoćete za 500 evra“.

„To je narativ, pritislo se dugme da svi oni usmere svoju vojsku na mene i Vladu… Javlja se Nenad Čanak, date mu 500 evra po ugovoru, i on se javi svaki put da nešto kaže. I za 500 evra će reći šta god hoćete, sutra će vas hvaliti, sutra će reći Abazović je najbolji mogući političar i tako dalje“, rekao je Abazović.

- Advertisement -

„Srušite Vladu, nikakav problem nije. Nisam išao da molim SPC za podršku. Da me nijedan čovek neće glasati, potpisao bih Temeljni ugovor“, rekao je još Abazović.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti