ČALE LJUBOMORAN NA ŠOLAKA JER JE KUPIO FUDBALSKI KLUB: Sve ovo je napravljeno novcem građana Srbije i zloupotrebom državnih resursa!

Obavezno pročitajte

Premijerka Srbije Ana Brnabić komentarisala je to što je kompanija koju predvodi srpski biznismen Dragan Šolak preuzela vlasništvo nad engleskim premijerligašem Sautemptonom.

Ona je ocenila da ta akvizicija „kristalno jasno pokazuje kakva smo bili oligarhija u prvoj deceniji 2000-ih, dok su Srbiju vodili Šolakovi politički i poslovni partneri“.“Sve ovo napravljeno je novcem građana Srbije, zloupotrebom državnih resursa (Telekoma) i političke moći“, napisala je Brnabić na Tviteru. Uz to je podelila vest Skaj njuza o tome da će kompanija koju predvodi Šolak preuzeti Sautempton.

„Pored toga, samo da skrenem pažnju i na to da Sky News kaže da je United Grupa tajkunski medij: Serbian tycoon Dragan Šolak, who funded the United Group…“, navela je Brnabić. 

- Advertisement -

 Ona je podelila i snimak SNS Srbija o kulturnim znamenitostima u Beogradu, uz koji je napisala da se „SNS politikom bavi kako bi pomogli da se ostvare potencijali naše zemlje i ljudi, kako bi se živelo bolje i ponosilo uspesima“. „Na politiku ne gledamo kao na način da postanemo medijski moguli, vlasnici fudbalskih klubova i stotina miliona evra na računima širom sveta“, poručila je Brnabić uz hešteg „Nismo isti“.

Source021

Ostavite komentar

Najnovije objave

VUČIĆ NAREDIO ARMAGEDON 3 U POŽAREVCU: Hapšenje organizovane kriminalne grupe, oštetili budžet grada Požarevca

Pljačka budžeta,narodnog novca,sukobi interesa,nameštanje poslova,pozivanje na gradonačelnika grada Požarevca? Da li je vreme za kavez drugovi ? Prema izvorima...

Još priča na sličnu temu