14 C
Belgrade
ponedeljak, 16 maja, 2022

BUKA U MODI! Narod i večeras bukom ruši Vučića i njegove botove! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Buka za i buka protiv, izgleda da buku svi prave

Kao nikada glasno kao do sada, narod Srbije je večeras održao novi protest bukom protiv diktatorskog i izdajničkog režima Aleksandra Vučića!

Kako kažu naši čitaoci iz pojedinih delova grada, buka protiv diktature, akcija koja se odigrala u periodu od 20.05 do 20.10 časova, bila je čak glasnija od aplauza u 20 sati, a ponegde je trajala i duže od predviđenih pet minuta.

- Advertisement -

Građani su sa prozora i terasa lupali šerpama, zviždali, puštali muziku i dobacivali razne parole protiv vlasti, a u pojedinim delovima čule su se i petarde.

Buka, šerpe i pištaljke su i 90tih bili u modi

Ponovo su „radile“ šerpe, pištaljke i sirene, a znatno veći broj građana nego što je to bio slučaj prethodnih večeri, se odlučilo da sa balkona i prozora puste glasnu muziku. Bilo je tu i „Beogradskog sindikata“ i „Discipline kičme“ i mnogih drugih pesama.

Kao da je najava da će botovi održati kontra-protest bukom, dodatno motivisala narod da večeras glasno poruči – Vučiću odlazi!

Alt="Buka"
- Advertisement -

Brojni građani iz Mirijeva su večeras u 20.30 časova sa svojih prozora i terasa pravljenjem buke pokazali da ne podržavaju one koji su navijali za koronu protiv Srbije. Odnosno održali su „kontraprotest“ tako da su produžili trajanje buke!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti