25.5 C
Belgrade
četvrtak, 30 juna, 2022

BUDVA JE SLOBODNA: Nema policije ni privatnog obezbeđenja posle…

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Budva je dočekala slobodu

Nakon 75 dana, jutros ispred ulaza u zgradu Opštine Budva nema radnika dve privatne agencije za obezbeđenje, koje su sprečavale ulazak u upravnu zgradu predstavnicima nasilno skinute vlasti iz redova DF-a i Demokrata, javile su Vijesti.

Na ulazu nema ni pripadnika policije.

- Advertisement -

Vijesti navode da je ispred zgrade stigao Marko Bato Carević, lider koalicije „Za budućnost Crne Gore“ u Budvi. Dolazak Carevića ispraćen je ovacijama.

Podsećamo, Carvić je smenjeni u junu ove godine. Tadašnja skupštinska većina, predvođena DPS-om, smenila je i predsednika Skupštine opštine Krstu Radovića.

I Radović je jutors stigao pred zgradu opštine.

- Advertisement -

Okupljeni, kojih je više od stotinu, pjevaju – „Nema Mila, nema Tita, sada se ovdje Bato pita“, i „Čuje se do nebesa, nema više DPS-a“, prenose Vijesti.

Ne zna se da li su na radno mjesto došli Nikola Divanović i Anđela Ivanović koje je prethodna skupštinska većina imenovala za čelnike Opštine i Skupštine opštine.

Na juče održanim izborima u Budvi, DPS je doživeo najveći poraz za proteklih 20 godina. Prvi put imaće jednocifreni broj odbornika. jednnocifreni broj odbornika.

- Advertisement -
SourceSputnik
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti