-2 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022

BRUTALNO ISKREN GOVOR VLADIMIRA PUTINA: Evropa ne veruje u Boga, već satanu. Ne može zapad opstati dovodeći migrante u svoje zemlje

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Najveća opasnost za Ruski identitet je povezana sa procesima koji se događaju izvan Rusije. Oni uključuju međunarodne odnose, moral i druge aspekte.

Vidimo da su Euro-atlanski savezi odbili svoje logične puteve, a ti putevi su hiršćanski, koji su baza zapadne civilizacije. U tim zemljama, tradicija i identitet su ugašeni. Nacionalni, religijski, kulturalni, pa čak i polni identiteti se već relativiziraju.

- Advertisement -

Njihove politike plaše porodica sa puno dece, kako bi ih mogli izjednačavati sa homoseksualnim partnerstvom. Vera u Boga, postaje jednaka veri u Satanu. Ovakva politička korektnost stranaka, dovodi do legetimizacije i propagande pedofilije.

Ljudi u Evropi su postali preplašeni i posramljeni govoriti o povezanosti sa svojom verom. Hrišćanski praznici se nastoje relativizovati, kako bi svi koji ih slave bili ismejani. Ovakva privatizacija kulture donosi veliku demografsku i moralnu krizu zapada.

Najveći dokaz moralne krize su reproduktivne slobode. Ne može, zapad ‘opstati’ dovodeći imigrante u svoje zemlje. Bez hrišćanskog morala, koji je duboko usađen u ljudima hiljadama godina, izgubiće se ljudsko dostojanstvo. Zbog toga mi smatramo da je prirodno, da očuvamo te moralne vrednosti.

- Advertisement -

Moramo imati poštovanja prema svim manjinama, ali u isto vrijeme ne smijemo smanjivati prava većine. Na nacionalnom nivou, moramo braniti svoj suverenitet. Iz svetske perspektive, SAD-e su postale žrtve novog identiteta.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti