28.3 C
Belgrade
subota, 21 maja, 2022

BRNABIĆKA OBAVESTILA ZABRINUTE GRAĐANE: Nije otklonjena opasnost od atentata na Vučića!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da još „nije otklonjena bezbednosna pretnja po život predsednika Aleksandra Vučića“.

Brnabić kaže i da „moramo da nastavimo da radimo danonoćno, kako bismo sprečili atentat“.“Na žalost u ovom trenutku svi oni za koje Evropol ima dokaze da su umešani u planiranje atentata na predsednika Vučića su van dometa naših bezbednosnih službi.

Mi ne možemo da dođemo do njih. Tu je dvoje crnogorskih državljana. Neki su državljani Evropske unije i država van nje„, rekla je Brnabić za RTS.

- Advertisement -

Ona je rekla da „apsolutno“ veruje da Radoje Zvicer, koji je označen kao organizator grupe za izvršenje atentata, ima političkog nalogodavca. „Apsolutno sam sigurna, ne bih dalje govorila o tome. Ne bi mogao da postane tako jak, niti da razgrana svoju mrežu na takav način, ni da postane jedan od, na svetskom nivou najozloglašenijih kriminalaca, da nije imao i da nema takvu podršku„, rekla je Brnabić. Ona je naglasila da „apsolutno“ veruje našim bezbednosnim službama i da su njeni pripadnici spremni da žrtuju svoj život ako je potrebno da bi sačuvali Vučića. 

Upitana da li ima poverenje u one koji direktno obezbeđuju predsednika, premijerka je rekla da je njegovo obezbeđenje trenutno na maksimumu. „Postoji nekoliko prstenova obezbeđenja oko predsednika Vučića.

Ja nemam informacije koje su se pojavile u medijima da mi imamo takve sumnje… Momci koji su u neposrednom obezbeđenju verujem da bi u svakom trenutku dali život za njega, to su ozbiljni ljudi, ozbiljne patriote, i oni ozbiljno lično vole predsednika„, rekla je Brnabić i istakla da je njima, pored predsednika i njegove porodice, najteže. 

- Advertisement -

Dodala je da je oprez na granicama maksimalno pojačan, jer se veruje da će oni koji planiraju napad na predsednika pokušati iz inostranstva da uđu u našu zemlju.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti