KORONA PROFITERI: Brnabićka da vrati pare koje su zaradili prodajom kućnih testova!

Obavezno pročitajte

Puštanje u prodaju, a potom povlačenje iz iste kućnih testova na kovid-19, pokazuje da Srbijom upravljaju “korona profiteri”, koji čak i nesreću uzrokovanu epidemijom koriste za pljačkanje naroda.

Pošto se premijerka Ana Brnabić, gostujući sinoć na TV Pink, čudila kako su se kućni testovi uopšte i našli u državnim apotekama jer, kako tvrdi, nisu dobili odobrenje od Agencije za lekove i medicinska sredstva, i najavila njihovo povlačenje iz prodaje, Pokret “1 od 5 miliona” je pita:

– Kako je članica Vašeg Kriznog štaba pre samo tri dana hvalila učnak testova, kao pouzdane, ako nisu dobili odobrenje od Agencije?

- Advertisement -

– Kako su se testovi našli u državnim apotekama ako nemaju odobrenje, i ko onda laže – direktorka Apoteke Beograd Jasminka Bjeletić koja je nedavno izjavila da su testove naručili od dobavljača, i to sa rešenjem Agencije, ili Vi?
– Naposletku, kako je moguće da su vaši tabloidi horski reklamirali ove testove, a da Vi, ministar Lončar i vaši partneri niste imali nikakve veze sa tim?

Po svemu sudeći, neko od vas je i na ovaj način pokušao da opljačka narod koji je na udaru korone. Bolesnim ljudima koji ne mogu da izdrže višesatno čekanje ispred ambulanti, podvalili ste kućne testove koji zapravo nisu za kućnu upotrebu. Istovremeno ste drastično podigli cenu PCR testova. Profitirate na račun bolesnih ljudi, isto kao što ste radili na početku epidemije kada ste maske koje danas mogu da se kupe i za 4 dinara po komadu tada naplaćivali tridesetostruko više.

Pokret “1 od 5 miliona” zahteva od Vlade Republike Srbije da pod hitno vrati pare svim ljudima koji su prevareni da kupe kućne testove na koronu. Ne samo što se igraju sa životima ljudi, već ih i bolesne pljačkaju. Zato će Ana Brnabić, Zlatibor Lončar i njihovi saučesnici u istoriji Srbije biti upisani pod sramnom “titulom” – korona profiteri.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu