BRNABIĆEVA O PONAŠANJU TOME MONE: Videla sam emocije, želi da se radovi završe

Obavezno pročitajte

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je u ponašanju ministra infrastrukture Tomislava Momirovića prema radnicima prilikom obilaska radova na izgradnji obilaznice oko Beograda videla emociju, brigu i želju da radovi u tom delu budu završeni u dogovorenom roku.

Podsetimo, ministra su tom prilikom snimale kamere dok grdi radnike, pa i v. d. direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka, a potom se pojavio i snimak kako ministar psuje, dok misli da su kamere ugašene.brnabićTomislav Momirović FOTO: Printscreen

– Što se tiče snimaka i ove, rekla bih, hajke na ministra Momirovića, reći ću vam ovo, ja sam iz tog snimka, i jednog i drugog, videla ministra kome je stalo da se putevi završe što pre, da izgradnja ne kasni, da se rokovi ne pomeraju. Da li je našao pravi rečnik, o tome možemo da diskutujemo, ali ja sam videla emociju – rekla je Brnabić.

- Advertisement -

Na pitanje kako se osećao kada ga je ministar prozvao zbog kašnjenja radova, Drobnjak je rekao da nije sujetan čovek.

– Kao što je rekla Brnabićeva, proradile su mu emocije, on je malo više grdio, prozivao, mi ćemo da se trudimo da završimo. Mi smo već imali razgovore za izvođačem, pravimo dinamiku da to bude 15. aprila. Ali šta je po meni najvažnije. Najvažnije je da obilaznica oko Beograda bude gotova krajem 2022. Dakle decembra 2022. obilaznica oko Beograda će da bude urađena – odgovorio je Drobnjak.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

OGLASIO SE IVAN VUKOVIĆ I DAO KRATKU IZJAVU NA NAŠ PORTAL

Bivši gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković je kontaktirao naš portal i u kratkoj izjavi se osvrnuo na naše jučerašnje izveštavanje....

Još priča na sličnu temu