5.9 C
Belgrade
sreda, 27 oktobra, 2021

BRNABIĆEVA: Ljudi govorili da pravimo policijski čas kako bi naseljavali migrante!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nakon završene sednice Kriznog štaba na kojoj apsolutno nikakve mere nisu donete, što pokazuje koliko vlast nije briga za zdravlje građana, Ana Brnabić je pronašla rešenje – opet je napala opoziciju. Ovoga puta je otišla toliko daleko je optužila Dragana Đilasa, Borka Stefanovića, Mariniku Tepić i Vuka Jeremića da su tvrdili da pandemija ne postoji.

Krizni štab FOTO: ATA ImagesKrizni štab FOTO: ATA Images

– Podsećam vas kad smo uveli jedne od najrestriktivnijih mera u Evropi, šta su to pojedini mediji objavljivali i šta su govorili određeni politički protivnici poput Marinike Tepić, Dragana Đilasa, Borka Stefanovića i Vuka Jeremića. Da li bilo ko treba da snosi odgovornost za izgovorenu reč, da li se sećate da su govorili da ne postoji pandemija i da zatvaramo ljude da bi naseljavali migrante. Da li se vi sećate toga i da li mi plaćamo cenu toga? Apsolutno plaćamo – istakla je Brnabić.

- Advertisement -

Ko o čemu, Ana Brnabić o odgovornosti za izgovorenu reč. Osim što ima i tu odgovornost, ali je konstano ignoriše, premijerka ima i odgovornost prema zdravlju građana.

Treba li podsetiti premijerku da svakodneno imamo na desetine mrtvih od poslednica, kao i na hiljade zaraženih? Nije opozicija ta koja odlučuje kako će se država suočiti sa pandemijom, nego upravo Ana Brnabić i drugi predstavnici vlasti.

Treba li podsetiti premijerku da je u 2020. godini Srbija imala najviše umrlih u poslednjih 10 godina? A da je u prvih šest meseci ove godine umrlo 7,6 odsto više građana Srbije u odnosu na 2020? Sve su to zvanični podaci Republičkog zavoda za statistiku, a ne laži.

- Advertisement -

Nakon toga su usledile najrestriktivnije mere u trenucima kada je Srbija imala samo nekoliko desetina do nekoliko stotina zaraženih, a danas kada su te brojke u proseku po 7.000, vlast se pravi luda i ne radi ništa kako bi se pandemija okončala.

Ne treba zaboraviti da je vlast već pobedila koronu i to pred izbore 2020. godine. Tako ju je jako pobedila da danas nemamo desetine zaraženih, već desetine mrtvih dnevno.

I dok korona divlja, divlja i retorika Ane Brnabić, koja očajnički želi da sakrije sve greške i svu nesposobnost prikazanu u borbi protiv korone. Ma koliko god vlast želela da svoje „rezultate“ predstavi kao fenomenalne, na hiljade porodica koje su ostale bez svojih najmilijih tokom pandemije znaju istinu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti