BRNABIĆ SE ŠLIHTA VUČIĆU: Bravo šefe, vraćate se kao general!

Obavezno pročitajte

Jedna od glavnih preporuka Ane Brnabić za mesto premijera bila je njena sposobnost da se kao nijedan Stefanović pre nje ušlihta Aleksandru Vučiću.

Političari vladajuće koalicije, posebno oni iz Srpske napredne stranke, koriste svaku priliku da pohvale svog lidera Aleksandra Vučića, neretko prelazeći sve granice ukusa. Najistaknutija u toj disciplini svakako je premijerka Srbije Ana Brnabić koja, iako su joj građani poslodavci, bez ikakvog usturčavanja oslovaljava lidera naprednjaka sa „šefe“.

Tako je bilo i ovog puta. Nakon Vučićeve slavodobnitne objave kako je Srbija dobila garancije od Rusije da se cena gasa neće menjati narednih šest meseci, premijerka se oglasila na Tviteru.

- Advertisement -

„Kada je u intervjuu Solovjovu Aleksandar Vučić rekao da će se iz Sočija vratiti „kao pukovnik ili pokojnik“, Solovjov je rekao da misli da će se vratiti kao general pukovnik. Bio je u pravu. Vraća se kao general pukovnik. Obezbedio je Srbiji stabilnost i sigurnost. Bravo, šefe. Hvala“, napisala je Brnabić.

Nakon jučerašnjeg sastanaka u Sočiju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, Vučić je izjavio da će Srbija u narednih šest meseci zadržati sadašnju cenu gasa od 270 dolara.

„Dobićemo povećanje količine gasa i fleksibilnost isporuke. Razgovarali smo o dugoročnom ugovoru, ali je Putin rekao da će sve biti dobro, kao i da ćemo posle tih šest meseci imati izuzetnu cenu i povećanje obima“, rekao je Vučić.

On je naveo da smo postignutim dogovorom uštedeli jedan nacionalni stadion.

„Rešili smo problem. Srbija neće imati problem sa gasom. Snadbevanje će biti redovno po nepromenjenoj ceni u narednih šest meseci“, izjavio je Vučić.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Srbija je jedna od retkih koja sme da kaže istinu, male zemlje srećne što je neko smeo da to da izgovori

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon govora pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija, da je Srbija jedna od...

Još priča na sličnu temu