21.6 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

UHVAĆEN U LAŽI: Čale Brnabić se izlajao i sve razotkrio oko biračkog spiska, trapavi dječak!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Premijerka Srbije Ana Brnabić na Tviteru je naglasila je da do sada vakcinisano više od 50 odsto punoletnog stanovništva, ali je brojka koju je objavila na ovoj društvenoj mreži izazvala reakcije tviteraša i navela ih da se zapitaju ko, zapravo, laže.

– Prešli smo 50 odsto vakcinisanog punoletnog stanovništva – trenutno 50,1 odsto (2.705.458 vakcinisanih). Surčić, Ćuprija, Preševo, Vršac i Prokuplje su se priključili grupi od 58 lokalnih samouprava sa preko 50 odsto vakcinisanih. Svaka vakcinisana osoba = veća bezbednost za sve nas – napisala je Ana Brnabić na Tviteru.

Ali, iznošenjem ove brojke naterala je tviteraše da postave pitanje, budući da dolazi do određenog nesklada.

- Advertisement -

– Ako je gospođa u pravu, punoletnih građana je 5.400.116. Ako je u pravu birački spisak, punoletnih je (2020. godine) 6.584.376. Razlika je skoro 1,2 miliona. Neko ili lagi, ili ne zna matiš… Ili, može biti, oba – naveo je tviteraš Infidel na ovoj društvenoj mreži.

I zaista, budući da se izbori polako bliže, a Vučić ih je najavio za kraj marta ili početak aprila, bilo bi lepo da državni funkcioneri odgovore koja je od ovih brojki prava.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti