BRAZILSKI PREDSEDNIK TRESE KAVEZ GLOBALISTIMA: Opet odbio! Neću da se vakcinišem zbog Skupštine UN!

Obavezno pročitajte

Predsednik Brazila Žair Bolsonaro izjavio je da će se sledeće nedelje obratiti Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (GS UN) u Njujorku, uprkos tome što nije vakcinisan, prenosi BBC.

Kancelarija gradonačelnika Njujorka ranije je saopštila da će svi učesnici GS UN morati da poseduju dokaz o vakcinaciji kako bi ušli u salu za debate, koja je klasifikovana kao kongresni centar.

Generalni sekretar UN Antonio Guteres izjavio je, međutim, da ne može nametnuti takav zahtev šefovima država.

- Advertisement -

Bolsonaro je na početku pandemije korona virus opisao kao „mali grip“, a u aprilu je izjavio da će biti poslednji Brazilac koji će se vakcinisati jer je već preležao tu infekciju.

Da podsetimo, nešto pre kada je dobio simpatije mnogo ljudi koji su protivnici obavezne vakcine Brazilski predsednik Žair Bolsonaro izjavio je da neće da primi vakcinu protiv koronavirusa.

On je u video-objavi preko društvenih mreža u četvrtak uveče rekao da Kongres neće doneti uredbu kojom se uvodi obavezna vakcinacija, kao i da se od građana neće zahtevati da to urade.

brazil,

„Kažem vam, neću je uzeti. To je moje pravo“, rekao je Bolsonaro, prenosi Rojters.

Takođe, on je još jednom izrazio sumnju o efikasnosti nošenja maske i implicirao da je bilo malo dokaza o efikasnosti maski u sprečavanju širenja virusa.

Svetskoj javnosti je postao poznat kada je počelo da tvrdi kako je korona virus nešto poput običnog gripa i nije virusu davao puno na značaju.

Da podsetimo, predsednik Brazila je dva puta bio pozitivan na virus korona kada je sastanke održavao putem interneta, od strane globalističkih medija optuživan da je desničar.

SourceTanjug

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu