BRAVO: „Konan“ iz Rume – cepa drva u humanitarne svrhe siromašnima, bolesnima i starima!

Obavezno pročitajte

Viktor je cepao drva za Dušana, Ognjena, Vanju, Doroteu, Vukana, Vasilija, Bratislava, za sve kojima je bio neophodan novac za lečenje.

Konan iz Rume, najpoželjniji zet Srbije, najhumaniji mladić, najpoželjniji neženja samo su neki od epiteta koje pripisuju 28-godišnjem Viktoru iz Rume.

Viktor je sinonim za pobedu, ali Viktor je sinonim i za humanost. Ovaj plemeniti mladić ima 28 godina i ogromno srce, u slobodno vreme cepa drva u humanitarne svrhe. Da, dobro ste pročitali cepa drva i to potpuno besplatno starima, bolesnima, ugroženima, pišu Novosti.

- Advertisement -

Cepa drva i onima koji su u mogućnosti da plate, ali pod uslovom da te pare umesto njemu uplate za neko bolesno dete.

Viktor je cepao drva za Dušana, Ognjena, Vanju, Doroteu, Vukana, Vasilija, Bratislava, za sve kojima je bio neophodan novac za lečenje.

Koliko metara je prošlo kroz njegovu sekiru ne zna niko, na neverovatnih 85 adresa je ovaj mladić cepao drva i to u proseku 7 do 8 metara po adresi.

– Poslednji put kada je cepao drva u humanitarne svrhe, posekao je ruku do kosti ali to ga nije sprečilo da završi posao. Poslednji metar iscepao je jednom rukom! – kaže naš izvor.

Viktor je više nego skroman momak, koji ne želi da se eksponira preko svoje humanosti, ali njegov gest je zavredeo da Srbija čuje za ovog čoveka.

Iako nerado govori o sebi, saznali smo da je tri godine proveo u inostranstvu. Radio je u Luksemburgu i Francuskoj, nakon čega je odlučio da se vrati u Srbiju.

Viktor se bavio profesionalno fudbalom, sve dok se nije ozbiljno povredio kada je morao da prekine karijeru. Danas kondiciju održava tako što cepa drva, a u pauzi radi sklekove…

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu