27.1 C
Belgrade
sreda, 10 avgusta, 2022

BOTOVI SE RAZBESNELI! Đilas došao pred Skupštinu da podrži Boška (FOTO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Lider stranke Slobode i pravde Dragan Đilas došao je ispred Skupštine da podrži Boška Obradovića, koji je danas stupio u štrajk glađu. Pored Đilasa, došao je i Borko Stefanović da podrži lidera Dveri, a sns botovi koji su došli pošto je i narod počeo da se skuplja i aplaudira Bošku, trenutno sramotno vređaju lidere opozicije.

Foto Srbin Info

- Advertisement -

I Borko Stefanović je došao da podrži Boška u štrajku glađu.

Građani su se danas u poslepodnevnim satima spontano okupili ispred doma Narodne skupštine, gde su pružili podršku Bošku Obradoviću i Miladinu Ševarliću, koji štrajkuju glađu zbog odluka i politike Aleksandra Vučića i aktuelnog režima, ali su i pokazali šta misle o poslanicima Srpske napredne stranke.

Foto Srbin Info


Naime, okupljeni građani su najpre ovacijama nagradili Boška Obradovića, kao i Ševarlića, koji je dobio aplauz kada je otišao do metalne ograde kako bi se pozdravio sa sestrom.

- Advertisement -

Ubrzo potom je došla i policija i ogradila prilaz Narodnoj Skupštini gde se nalaze poslanici.

Kako je sve više naroda pristizalo, tako je i SNS odmah organizovala dolazak režimskih botova i visokih funckionera poput Vladimira Đukanovića da daju podršku Martinoviću i Božićki u „kontra štrajku glađu“.

Ali, kada su iz doma Narodne skupštine izašli poslanici Srpske napredne stranke, emocije su bile drugačije. Aplauze, skandiranje i ovacije su zamenili zvižduci, u šta su najbolje mogli da se uvere između ostalih Vladimir Đukanović, Milovan Drecun, Marijan Rističević i ostali.

Kada su građani videli da se naprednjaci spuštaju niz stepenice, usledili su gromoglasni uzvici, kao i skandiranje „Lopovi, lopovi“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti