BOT ZABORAVIO DA SE IZLOGUJE, SPRDNJA OD VLASTI: Hvala Vučiću što nas spasio od kuronu!

Obavezno pročitajte

Mehanizam elovanja internet aktivista SNS-a, odnosno takozvanih botova, odavno je poznat, ali uprkos tome, plaćenici SNS ne prestaju sa hvalospevnim pisanjem, mahom nepismenih komentara na račun predsednika stranke Aleksandra Vučića i ostalih iz državnog vrha.

Dešava se takođe da jedna osoba ima desetine naloga kako bi se stvorio privid o velikoj podršci Vučiću i SNS-u na internetu.

Međutim, šta se desi kada jedan bot zaboravi da se “izloguje”, pa sam sebi napiše komentar pod istim imenom?

- Advertisement -

Internetom kruži spektakl u režiji izvesnog bota pod “logom” Marko Dedić koji je napisao komentar, a potom samom sebi odgovorio, ne znajući da nije promenio nalog.

Prepisku Marka Dedića sa samim sobom prenosimo u originalnom obliku, bez korekcija.

vocic-bot-korona

– Da nije vucica sa hiljadama respiratora koje je kupijo nebi pobedili kuronu hvala mu i konu i kisicki i trepavcevicu na saveti za narod – napisao je on, a preneo portal Direktno.

Posle nekoliko minuta, odgovorio je samom sebi, zaboravivši da se nije odjavio sa starog profila kako bi se ulogovao na novi pod drugim imenom.

– Svaka cast na komentar marko nisam za vucica ali spasijo nas je od kuronu – istakao je izvesni Marko Dedić, čije je ime u ovom slučaju takođe diskutabilno.

Bilo kako bilo, režim se očigledno ponosi ovakvom “podrškom”.

SourceLuftika

Ostavite komentar

Najnovije objave

Šta je kosovska policija pronašla od oružja i opreme? (FOTO)

Kako je javljeno ranije, a prema informacijama sa terena, do sada su na severu Kosova i Metohije ubijena tri...

Još priča na sličnu temu