VUČIĆ PAKUJE BOŠKU 5 GODINA ROBIJE: Hitno Saopštenje za JAVNOST!

Obavezno pročitajte

Boško Obradović odgovorio Vučiću

Moram priznati da sam oduševljen radom Prvog osnovnog javnog tužilaštva i Prvog osnovnog suda u Beogradu kada je moj slučaj u pitanju. Gde bi nam bio kraj da su tužilaštvo i sudstvo ovako efikasni u procesuiranju kriminala i korupcije u vrhu vlasti? Zamislite da je ovom posvećenošću i brzinom procesuirana i rešavana afera Kofer, Banana, Helikopter, Savamala, Krušik, Jovanjica, Telekom, ili ubistvo Olivera Ivanovića i Stanike Gligorijević, veze Zlatibora Lončara sa Zemunskim kriminalnim klanom, finansijske malverzacije firmi Marijana Rističevića sa robnim rezervama ili monopolsko poslovanje firme brata Ane Brnabić sa državom od kada je ona na čelu Vlade?

Naime, samo nekoliko dana nakon što je optužni predlog protiv četvorice članova Dveri zaprimljen u Prvom osnovnom sudu u Beogradu zakazano je ekspresno i suđenje za 17. novembar. Podrazumeva se da kao okrivljeni o tome nismo obavešteni već je portparol Suda prvo obavestio medije, kao što je bio slučaj i sa Tužilaštvom nedavno. Imam utisak kao da im se veoma žuri u vezi sa slučajem protesta četvoro narodnih poslanika Srpskog pokreta Dveri ispred Narodne skupštine 8. maja. Možda žele da pošalju javnu poruku da protesti ispred Doma Narodne skupštine više nikome ne padaju na pamet, a možda imaju neki poseban pik na Dveri i mene lično, rekao je Boško

- Advertisement -

Čitav dan mi se javlja veliki broj ljudi iz čitave Srbije i dijaspore koji žele da dođu, okupe se ispred beogradskog suda u znak protesta i prisustvuju suđenju jer je ovo prvo suđenje jednom opozicionom lideru za koje je zaprećena kazna zatvora od 6 meseci do 5 godina. Hvala svim saborcima i prijateljima koji se javljaju i pružaju podršku, ali nema razloga za brigu.

Progon političkih protivnika je uvek znak završne faze jednog diktatorskog režima i to treba da nas raduje, ma koliko nam bilo neprijatno da u režimskim medijama svakodnevno slušamo laži o sebi. Sve ovo jednostavno treba dostojanstveno istrpeti, pojaviti se na sudu i svedočiti istinu, verujući da pravda mora doći. A vladavina prava i pravda dolaze sa smenom ove vlasti i promenom kompletnog korumpiranog političkog sistema koji ovde vlada već tri decenije, završio je u saopštenju Boško Obradović.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IVICA DAČIĆ ČESTITAO MANDIĆU: „Srbi će u drugom krugu biti odlučujući faktor“

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić čestitao je Andriji Mandiću zbog rezultata u prvom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori,...

Još priča na sličnu temu