19.7 C
Belgrade
sreda, 10 avgusta, 2022

Boško Obradović i Patrijarh Pavle (VIDEO INTERVJU)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Patrijarh srpski Irinej, prethodnih dana je uputio izjave o Bošku Obradoviću, koje su naišle na kritiku velikog broja opoziciono nastrojenih vernika Srpske pravoslavne crkve.

Patrijarh je izjavio da nije bllo razloga zbog kog bi posetio predsednika Pokreta Dveri Boška Obradovića, tokom jedanaestodnevnog štrajka glađu ispred Skupštine Srbije, zato što se Obradović nikad sa njim nije savetovao ni razgovarao o svojim planovima i postupcima, nego uvek radi šta hoće i na svoju ruku.

- Advertisement -

„Najpametnije što je uradio to je što je počeo štrajk glađu, jer se tu smirio da razmisli o svemu“, rekao je patrijarh Irinej.

Da li su ove reči zaista bile neophodne da se izgovore?

Čak i da je Obradović pogrešio, zar nije bilo bolje da se pošalje poruka koja će pomiriti zavađene strane i koja neće delovati kao stranačko saopštenje?

Boško Obradović i Patrijarh Pavle

Boško
- Advertisement -

Interesantno, Boško Obradović je autor najdužeg intervjua sa patrijarhom Pavlom (iz 2002. godine), koji možete da pogledate u sledećim video prilozima. Čini se da bi blagopočivši patrijarh Pavle ipak posetio Obradovića tokom njegovog štrajka glađu i da bi doprineo smirivanju tenzija u Srbiji. Uostalom, to je za života mnogo puta i uradio.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti