BORIS TADIĆ: Vučić ponavlja laži, očigledno ne može da kaže istinu

Obavezno pročitajte

Lider opozicione SDS i bivši predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „ponavlja laži da je bivša vlast izmestila pregovore o Kosovu iz UN u EU“, kao i da je priznao da je pitanje postavljeno MSP bilo pogrešno.

Tadić je na Tviteru reagovo na Vučićev sinoćni nastup na televiziji Prva.

- Advertisement -

„Vučić je večeras po ko zna koji put ponovio i laž da smo mi izmestili pregovore iz UN u EU. Ponavlja tu laž u nadi da će se zaboraviti da je upravo ova vlast tehničke pregovore koje smo mi otvorili u Briselu (ne premestili!) pretvorila u statusne pregovore, mimo zakona i Ustava“, napisao je Tadić.


Kako je dodao, Vučić ne može da kaže istinu.

„Vučić očigledno sve i da hoće više ne može da kaže istinu. Pa ako je pitanje tako loše, što je onda MSP izbegao direktan odgovor na njega i što na osnovu tumačenja odgovora na tako postavljeno pitanje države povlače priznanje nezavisnog Kosova, čime se Vučić hvali“, zapitao se on.

Prema njegovim rečima, Vučić izneo notornu laž.


„Pored niza neistina i najjeftinijih stereotipija ispod svakog intelektualnog nivoa poput “pobegao u Rumuniju”, Vučić je večeras na TV Prvoj izneo notornu laž da sam priznao da je pitanje koje smo postavili MSP-u bilo pogrešno. Nikada to nisam rekao, niti to mislim“, naveo je Tadić, a preneo Danas.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu