BORIS DŽONSON PORUČIO: Asta la vista, bejbi

0
285

Odlazeći britanski premijer Boris Džonson dobio je danas aplauze od članova Konzervativne partije nakon što je završio obraćanje parlamentu rečima „asta la vista, bejbi”, aludirajući na reči iz filma „Terminator”.

„Pomogli smo, pomogao sam i ja, da proguramo ovu zemlju kroz pandemiju i da pomognemo da se spasi druga zemlja od varvarstva. Iskreno, to je uglavnom ono što se dešava. Misija je u dobroj meri ispunjena. Želim da se svima zahvalim ovde, asta la vista, bejbi”, rekao je Džonson tokom poslednjeg odgovaranja na poslanička pitanja u poziciji premijera, javio je Rojters prenosi Tanjug.

Džonson je rešio i da da savet budućem premijeru.

Kako „Bi-Bi-Si” prenosi, on je poručio kandidatima za novog lidera, Rišiju Sunaku, Peni Mordont ili Liz Tras da se drže Amerikanaca, budu tu za Ukrajince i bore se za slobodu i demokratiju „svuda”.

Takođe, rekao im je i da smanje poreze gde god mogu i načine Britaniju najboljim mestom za život i investicije, fokusiraju se na ono što je ispred, ali i da „gledaju u retrovizor” i da zapamte da se mišljenja sa Tvitera „ne računaju”.

Ostavite komentar