11.7 C
Belgrade
subota, 15 maja, 2021

BORBA ZA DUŠU PROTESTA: Samo ovaj zahtev ruši Vučićev režim! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik „Dosta je bilo“ Saša Radulović tvrdi da jedino zahtev za poništavanje izbora može dovesti do rušenja režima Aleksandra Vučića.

- Advertisement -

Radulović je rekao da bi poništavanje izbora trebao da bude jedini zahtev protesta koji traju u Srbiji i da ispunjenjem tog zahteva Vučić ostaje bez Skupštine i Vlade odnosno bez vlasti. On je rekao da je u toku borba za “dušu protesta” različitih grupacija, ali da bi svi trebalo da se ujedine oko tog jednog zahteva. On u emisiji detaljno objašnjava zašto su održani izbori bili falsifikovani i koje dokaze o tome je prikupio DJB.

Komentarišući napade demonstranata na pojedine lidere opozicionih stranaka Radulović kaže da se on ne plaši da ide na skupove jer se ne gura u prvi plan za razliku od onih koji su napadnuti.

Radulović tvrdi da je tokom razgovora sa Merkelovom i Makronom Vučić trgovao Kosovom i Metohijom u zamenu za priznanje falsifikovanih izbora. On je objasnio da Vučić jedino brine kako da dobije podršku globalista da nastavi da vlada Srbijom.

protest,
- Advertisement -

On u emisiji kritikuje ekonomsku politiku režima, govori o sukobu suverenista i globalista u svetu, kritikuje Kinu kao jednu od glavnih globalističkih zemalja i objašnjava zašto je saradnja sa Pekingom loša po Srbiju.

On je rekao da Vučić sve čini da Srvija bude kolonija Nemačke i pozvao ga da odustane od takvih planova.

  • Vlast nije vredna uniištavanja Srbije, ta moć nije vrdna ničega. Istorija će ga zapamtiti kao izdajnika svog naroda. Neka prestane da nas pretvara u nemačku koloniju – rekao je Radulović.
- Advertisement -
SourcePravda
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti