BOLESNO! Kesić: Sv. Vasilije zaslužio da ga malo zezam! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Zoran Kesić očito planira da, vrijeđajući Crkvu i vladike, zadovolji „prefinjeni“ ukus ciljne publike – „građanista“, autošovinista, spremnih da aplauzom dočekaju svaku „pošalicu“ na račun srpskog naroda. Takođe, piše da nema namjeru da posjeti mitropolita Amfilohija da ga ne bi „spržio“
U posljednjem izdanju emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, beogradski novinar se „bavio“ izborima u Crnoj Gori.

Pokušavajući da bude originalan i duhovit Kesić je, uz osmijeh, ponovio „ocjene“ koje su predstavnici crnogorskog režima u posljednjih 8 mjeseci izrekli na račun Crkve, krajnje maliciozno komentarišući njenu ulogu u ukupnim društveno-političkim dešavanjima u zemlji, vrijeđajući pritom Svetog Vasilija Ostroškog i mitropolita Amfilohija.

JAJARE IZ KRUGA DVOJKE UDARILE NA SRBSTVO: Kesić se sprda sa pravoslavljem i VASLIJEM OSTROŠKIM! Navijali za MILA?

- Advertisement -

Ova „originalna“, drugosrbijanska „satira“ nije ostavila ravnodušnim brojne TV gledaoce i korisnike društvenih mreža. Mnogi su reagovali burno, oštro kritikujući Kesića, dok su neki pokušali da mu, u ličnoj prepisci, ukažu da je ovakvim istupom uvrijedio ogroman broj ljudi.

Uzalud.

Кesić očito planira da, vrijeđajući Crkvu i vladike, zadovolji „prefinjeni“ ukus ciljne publike – „građanista“, autošovinista, spremnih da aplauzom dočekaju svaku „pošalicu“ na račun srpskog naroda.

Кesić poručuje da neće da se izvini, ali i da je Sveti Vasilije zaslužio da ga „malo zeza“. Takođe, piše da nema namjeru da posjeti mitropolita Amfilohija da ga ne bi „spržio“.

„On me sad sigurno mrzi i baje nešto protiv mene.“, nastavio je Кesić da bude – „vickast“.

Na kraju, pogledajte Кesićeve „bravurije“. Ovo satira nije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu