17.9 C
Belgrade
sreda, 5 oktobra, 2022

BOLESNO! Kesić: Sv. Vasilije zaslužio da ga malo zezam! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Zoran Kesić očito planira da, vrijeđajući Crkvu i vladike, zadovolji „prefinjeni“ ukus ciljne publike – „građanista“, autošovinista, spremnih da aplauzom dočekaju svaku „pošalicu“ na račun srpskog naroda. Takođe, piše da nema namjeru da posjeti mitropolita Amfilohija da ga ne bi „spržio“
U posljednjem izdanju emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, beogradski novinar se „bavio“ izborima u Crnoj Gori.

Pokušavajući da bude originalan i duhovit Kesić je, uz osmijeh, ponovio „ocjene“ koje su predstavnici crnogorskog režima u posljednjih 8 mjeseci izrekli na račun Crkve, krajnje maliciozno komentarišući njenu ulogu u ukupnim društveno-političkim dešavanjima u zemlji, vrijeđajući pritom Svetog Vasilija Ostroškog i mitropolita Amfilohija.

JAJARE IZ KRUGA DVOJKE UDARILE NA SRBSTVO: Kesić se sprda sa pravoslavljem i VASLIJEM OSTROŠKIM! Navijali za MILA?

- Advertisement -

Ova „originalna“, drugosrbijanska „satira“ nije ostavila ravnodušnim brojne TV gledaoce i korisnike društvenih mreža. Mnogi su reagovali burno, oštro kritikujući Kesića, dok su neki pokušali da mu, u ličnoj prepisci, ukažu da je ovakvim istupom uvrijedio ogroman broj ljudi.

Uzalud.

Кesić očito planira da, vrijeđajući Crkvu i vladike, zadovolji „prefinjeni“ ukus ciljne publike – „građanista“, autošovinista, spremnih da aplauzom dočekaju svaku „pošalicu“ na račun srpskog naroda.

- Advertisement -

Кesić poručuje da neće da se izvini, ali i da je Sveti Vasilije zaslužio da ga „malo zeza“. Takođe, piše da nema namjeru da posjeti mitropolita Amfilohija da ga ne bi „spržio“.

„On me sad sigurno mrzi i baje nešto protiv mene.“, nastavio je Кesić da bude – „vickast“.

Na kraju, pogledajte Кesićeve „bravurije“. Ovo satira nije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti