24.9 C
Belgrade
nedelja, 7 avgusta, 2022

DOČEKAN KAO CAR, ISPRAĆEN KAO PEDER I BOLESNIK: Vučiću, narod te ne želi!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Razleteo se predsednik po Srbiji da stigne na sva stranačka okupljanja ali mu juče u Novom Sadu baš nije bio dan. Možda je loš horoskop kriv za to što je  i pored tople dobrodošlice njegovih novosadskih poslušnka, ispraćaj  bio totalni fijasko.

Podsećamo, prošle nedelje omladina iz Novog Sada nije uspela da postavi transparent sa porukom da je on, Aleksandar Vučič, diktator. Načelnik policije, BIA i saobraćajci udruženim snagama borili su se protiv transparenta i uspeli da spreče njegovo postavljanje. Međutim, transparent je ipak postavljen, sinoć, simbolično na dan predsednikove posete.

Na Fejsbuk stranici odbora SSP iz Novog Sada sinoć (17. jula) je postavljena fotografija na kojoj se vidi da je trasparent postavljen na jednoj zgradi.

- Advertisement -

“Ne postoji način na koji mogu da nas zaustave da pošaljemo poruku da je Vučić diktator. Mladi SSP Novi Sad su uporni, odvažni i dosledni“, piše u objavi.

Skup naprednjaka  je održan juče u dvorani Spensa u prisustvu više hiljada stranačkih poslušnika koji su razume se, aplauzom pozdravili dolazak svog predsednika u Novi Sad.

- Advertisement -

Na dvočasovnom stranačkom sastanku koji je održan bez prisustva novinara učestvovali i potpredsednici i članovi Predsedništva stranke.

Vučić je na skupu između ostalog rekao da je SNS otvorena stranka za sve poštene ljude, a da su svi odbori dužni da pozovu članstvo na sastanke stranačkih organizacija kao pripremu pred predstojeći Kongres stranke, kao i da se time kreće u pripremu za kampanju za predstojeće izbore, piše 021.rs.

Na njegove pripreme za izbore u poseti Novom Sadu, navijači Partizana su imali jasnu poruku. Poslušajte sami.

I pored toga što je TV Arena smanjivala ton svaki put kada bi se čulo “Vučiću, pederu”, glasovi navijača si bili jači, pa je snimak skandiranja osvanuo na društvenim mrežama.

Ovo je drugi put ove godine da navijači Partizana šalju poruku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a prvi put na mečevima fudbalskog kluba, budući da zbog koronavirusa navijači nisu mogli više od godinu dana da prisustvuju mečevima izabranika Aleksandra Stanojevića, piše Direktno.rs.

Vučića muči još jedna stvar u vezi sa Srpskom Atinom. Njegova Srpska napredna stranka je prošlog meseca na izborima za mesne zajednice u Novom Sadu ubedljivo izgubila u urbanim delovima grada od kandidata građana.

Sve u svemu, ovo leto Aleksandar Vučić neće pamtiti po dobrom, barem kada je u pitanju Novi Sad.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti