BOLESNIK: Uhapšen modni kreator Darko Kostić zbog sumnje da je oteo mladića i zaključao u špajz

Obavezno pročitajte

Modnog kreatora Darka Kostića sinoć je policiji prijavio jedan mladić koji je nadležnima rekao da mu je prijatelj javio da ga pomenuti Kostić drži zatvorenog u špajzu i preti mu ubistvom, saznaje Danas.

Danas u 02.43 časa prijavljeno je da se u stanu modnog kreatora Darka Kostića u ulici Dobračina, u stanu nalazi lice Š.H. 19 godina koji je poslao poruku pozivaocu N.N. da je zatvoren u Kostićevom špajzu i da hoće da ga ubije . Patrola je na uglu ulica Laze Pačua i Vasine zatekla lice Š.H. (2002) (umetničko ime Emis Emil) koji je prišao patroli i izjavio da se nalazio u stanu Kostića gde je nakon kraće zabave Darko Kostić postao agresivan i potom Š.H. ubacio u špajiz i da je Kostić hteo da ga ubije.

- Advertisement -

Kako javlja MUP, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Modni dizajner doveden je u PS na osnovu ranjje potrage, oštećeni upućen u PS radi podnošenja prijave i dalje obrade. Doneto je rešenje o zadržavanju u konsultaciji sa dežurnim zamenikom tužioca I OJT-a u Beogradu, zbog izvršenog kd iz člana 138 KZ RS – Ugrožavanje sigurnosti i člana 132. KZ RS – Protivpravno lisenje slobode“, navodi se u izveštaju.

Inače, Kostića je u junu prošle godine Treći osnovni sud osudio na godinu dana kućnog zatvora zbog polnog uznemiravanja maloletnika. Ova presuda nije pravosnažna.

Podsećamo, 2018. godine dizajner Darko Kostić prijavljen je za seksualno uznemiravanje maloletnika i uhapšen.

SourceDanas

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

MIROLjUB MILANOV KONTROVERZNI UČESNIK EMISIJE „PROVODADžIJA“ NA METI FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Nakon skandaloznih internet objava funkcionera EU Gunter Fehlingera (Gunther Fehlinger), našoj redakciji je obratio Miroljub Milanov iz Niša, koji...

Još priča na sličnu temu