16.5 C
Belgrade
ponedeljak, 26 septembra, 2022

BOLESNIK: Poginuli ambasador Antić bio prijavljen za seksualne radnje nad ćerkicom!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Beograd – Mediji pišu da je nepunih mesec dana pre nego što je poginuo u Portugalu protiv Olivera Antića, ambasadora Srbije u Portugalu podneta privatna krivična prijava.

Podsetimo, Antić je poginuo kada je pao s litice zvane Usta pakla. Ali, kako sada piše „Blic“, protiv njega je podneta privatna krivična prijava u kojoj se tvrdi da je navodio na seks svoju ćerkicu koja je u tom trenutku imala 9 godina.

- Advertisement -

Privatnu krivičnu prijavu je 27. januara podnela majka devojčice. Prva strana tog dokumenta, sa punim imenom i prezimenom devojčice, sinoć je objavljena i deljena na društvenim mrežama.

„Blic“, kao i TV Prva, apelovali su na sve korisnike društvenih mreža da ne dele taj dokument ako se na njemu vidi puno ime i prezime maloletnice.

„Blicu“ je sinoć nezvanično potvrđeno da je objavljena prva strana privatne krivične prijave u potpunosti autentična. U prijavi se Antić tereti za krivično delo nedozvoljene polne radnje. Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“, na svom Tviter nalogu je napisao da se pred Prvim sudom u Beograduz vodi postupak za oduzimanja starateljstva Antiću, kao i da je Fondaciji ta vest potvrđena iz tužilaštva.

- Advertisement -

Antić je poginuo pre četiri dana prilikom pada u more sa litice zvane Usta pakla, koja je poznata turistička atrakcija u blizini Lisabona. Portugalski mediji tvrde da je reč o samoubistvu, a Antićeva porodica da se radi o nesrećnom slučaju.

U privatnoj krivičnoj prijavi koju je majka devojčice podnela protiv Antića, on se tereti da je od leta 2020. do 12. avgusta 2021. godine u svojoj kući u Beogradu navodio na seksualne radnje ćerkicu koja je u tom periodu imala devet, odnosno deset godina.

- Advertisement -
SourceB92
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti